Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
12.04.2023.

FREE TO BE YOURSELF WITH CONVERSE RUN STAR MOTION

Хей, здравейте,

радвам се да ви споделя, че вече и аз съм част от crew-то на BUZZ, където всички обичаме да се забавляваме, да се наслаждаваме на живота и да изглеждаме добре, разбира се. Аз съм Лина Роскин и днес ще ви приведа и запозная с моя свят и ежедневие, в което удобството и стила са на почит. Аз съм модел, йога инструктор, писател, но най-вече човек, който не обича да говори много за себе си, но пък обичам да говоря и пиша за нещата, които ме вдъхновяват.

Точно такива са вече най-любимите ми и #musthave кецове CONVERSE RUN STAR MOTION, които са толкова удобни, че превзеха всяка част от ежедневието ми и дори си взех още един чифт черни Converse Run Stars, за да мога наистина да не ги свалям и да ги съчетавам с всеки аутфит. Най-якото е, че мога да ги нося не само в града, а съм с тях и дори в планината, когато разхождам моето куче. И съвсем отговорно мога да ви кажа, че не бих ги заменила за нито една друга обувка.

Ексцентричният им дизайн на подметката ме спечели веднага, но както обичам да казвам – външността не е всичко. Важното е да се чувстваме комфортно и да можем да изразяваме себе си и стила си спокойно. Затова бих ви споделила, че CONVERSE RUN STAR MOTION изразяват точно мен и детето в мен, което подскача ведро и весело и леко пружинира на всяка стъпка.

И докато говорим за удобство, ви представям и следващия #musthave от моето ежедневие – най-новият бранд на Buzz – DOT. Семплият им дизайн се съчетава с всичко, но това, което най-много ме спечели, е комфортът да се чувствам като у дома си винаги, когато ги нося. Вече имам пълен сет – топ, суитшърт, долнище…няма да ви изброявам всичко, каквото и да си изберете от DOT ви гарантирам, че ще влезе в топ 3 на нещата, които всеки ден искате да носите.

И за финал ви оставям с едно послание от мен: Най-важното нещо в живота е човек да се чувства комфортно – във всяка ситуация и във всеки момент. Ценете комфорта си и преминавайте през живота със стил.

До скоро, банда!

Подобни статии