Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
24.05.2023.

Unleashing Sneaker Magic: The Cool Reconstruction of the '80s!

Привет! Мирел е тук, представям се като създател на модно съдържание. Потопен съм в модното поле от доста време и стилът ми е описан от мнозина като освежаващо разрушителен. Съчетавам знанията и опита си с уникален стил на снимане и говорене, който е навсякъде. И така, хей, хей, кой може по-добре да ви разкаже за чифт кецове с преработен дизайн от 80-те, които сега изглеждат модерни? Извинете, не мога да ви чуя през екрана, но се надявам, че казахте „Ти, Мирел!“

 

За да почета моя нетипичен стил на общуване, нека започнем с края. Тези кецове са направо сензационни! Цветовата комбинация е изключително разнообразна и те са неочаквано удобни. Това, което най-много обичам в тях, е изобилието от изящни детайли. Както винаги казвам, „детайлите правят разликата“. Сега нека ви разкажа повече за тях.

Един аспект, който веднага привлече вниманието ми с Nike Dunk Low Remastered, е неговият деконструиран подход. Винаги съм харесвал тази концепция, но досега не бях намерил чифт, който да я прегърне и да спечели сърцето ми (намигване, намигване). Изчистеният, но небрежен и леко хаотичен вид на тези кецове лесно ги прави отличителна част във всяко облекло. Независимо дали ги комбинирате с дънки, карго панталони или дори класически къси панталони, те добавят нотка живот и стил. Почти невъзможно е да сбъркате с тях. Вниманието към детайла е абсолютно необикновено, от шевовете и финото докосване на оранжево, което ги кара да се открояват, до почти бялата подметка, която им придава винтидж вид, и деконструирания език и етикета Nike, пришит отстрани. Те са на практика произведение на изкуството.

Знам какво си мислиш: „Добре, Мирел, но какъв е недостатъкът? Обзалагам се, че са неудобни или нещо подобно.“ Е, нека ви кажа, че имах същото очакване, докато не ги сложих и реакцията ми беше "Какво?" Бях искрено шокиран от това колко удобно и удобно се чувстват на краката ви. Нося ги дни наред по време на снимки и фотосесии и ги харесвам. Въпреки това, тъй като обичам да бъда възможно най-прозрачен, този чифт има два основни недостатъка, така че нека ги обсъдим. 1. Всички ще бъдат толкова съсредоточени върху вашите кецове, че може да не обърнат внимание на това, което казвате. 2. След като ги купите, в крайна сметка ще ги носите без прекъсване цял месец и ще забравите, че притежавате други чифтове.

В заключение, тези кецове наистина ме взривиха във всяко едно отношение. Имам чувството, че са избрали мен, а не обратното, тъй като отдавна копнея за чифт dunk-ве и реконструирани кецове. Така че мисля, че е време да посетите магазините на Buzz или да разгледате онлайн и да им позволите да изберат вас.

БАМ!

 

Mirel

Подобни статии