Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
07.06.2023.

Always in style with the NIKE AIR MAX 90 SE XCAT

Хей, здравейте банда,

Аз съм Филип Буков и освен, че съм актьор, съм и част от най-якото крю – това на Buzz, разбира се. А днес пристигам при вас, за да ви представя моя избор за стайлинг в града и когато тренирам, защото спортът е моята втора най-голяма страст след актьорството. Е, няма да крия, че има и трета, която и вие ще видите – страстта ми към това да изглеждам добре и да се чувствам комфортно в кожата и облеклото си, разбира се.

Започвам с обувките. За мен те винаги са били най-важната част и ще ви призная, че когато избирам аутфита си за деня, първо избирам тях. А днес искам да ви представя супер якия дизайн на NIKE AIR MAX 90 SE XCAT. Аз съм голям фен на Nike като цяло, но още по-голям фен съм AIR MAX 90! Супер свежи и удобни са, а и цветовете им се съчетават много лесно, както с къси панталонки и тениска за в града, така и със спортния ми екип, защото съм с тях дори и по пътя за моята тренировка.

В ежедневието ми често комбинирам моя NIKE AIR MAX 90 SE XCAT с памучни къси панталонки, които са модерни и удобни, а този свеж дизайн на тениската допълва чудесно стила ми.

За тренировките си пък предпочитам по-леки материи, затова се спрях на Nike Swim, но ще ви призная, че вече нямам търпение да си сложа банския не само в града, когато спортувам, а и на плажа. А сега ви оставям до следващата ни среща тук и с поглед към предстоящото свежо лято!

Твоят NIKE AIR MAX 90 SE XCAT те очаква в магазините на Buzz и онлайн магазина.

 

Чао от мен за сега,

Филип Буков! 

Подобни статии