Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
14.06.2023.

Play your own game in ASICS EX89

Хей крю,

 

В началото на моята история за кецове, искам да се представя - аз съм Albino, музикален продуцент, композитор и изпълнител. Аз съм голям фен на кецовете и ги нося при почти всеки повод. Добре дошли в моят пост за Buzz Crew, чрез който ще говоря за смелостта, комфорта и излизането от зоната на комфорт.

Всичко започна през 2019 г., когато дойдох в Белград и започнах да градя музикалната си кариера. Тъй като реших да направя голяма крачка и да изляза от зоната си на комфорт, това беше много предизвикателен период за мен, което ме вдъхнови да избера точно този модел за днешната си история. Кецовете ASICS ex89 ме спечелиха от пръв поглед и напълно ме развълнуваха с вида си. Първоначално проектиран в края на осемдесетте от Toshikazu Kayano, Asics ex89 представлява първият му проект с ASICS. Тази настояща версия е истински ретро ремикс, който съчетава елементи от модела GEL-EXTREME™ от 1989 г. с модерни технологии.

Горната част е изработена от гладка кожа, а подметката на тези кецове е подобрена с FF BLAST технология, която осигурява безспорен комфорт при всяка стъпка. Класическият спортен силует се откроява със зелена шарка, която изобразява града от птичи поглед и лесно се комбинира с различни цветове.

Защо избрах точно този модел? Защото го свързвам със свобода, ново начало, различен е и се стреми към бъдещето, като в същото време предава наследство и традиция. Можете да го намерите в магазините на Buzz, както и онлайн в много различни цветови комбинации.

 

До следващо стори,

 

Albino

 

 

 

Подобни статии