Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
05.07.2023.

Puma RS-X - comfy and fresh, all in one!

Имайки предвид, че това е първият ми блог, който пиша за Buzz, исках да дам всичко от себе си и честно да ви кажа какво мисля за кецовете PUMA RS-X EFEKT TM. „Без глупости“, както се казва.

И така... Влизам в Buzz и виждам модел, на който пише "Puma". Може би преди няколко години самата кутия на Puma щеше да ме направи щастлива, защото със сигурност щеше да съдържа онези красиви кецове Puma Suede, които веднага щях да завържа с Fat Laces. Разбира се, с тях щях да изглеждам като 70% от групата, с който излизах, но те пак щяха да бъдат топ избора ми.

Този път се спрях на модела RS-X (който звучи повече като мотор Kawasaki, отколкото като кец, но реално погледнато няма значение... Виждал съм и по-лоши имена на кецове). Знам, че този модел не е нов; ако не се лъжа, мисля, че Puma го пуснаха през 2018 г. Най-хубавото е, че имах възможността да нося червения модел RS-X през 2020 г., когато снимах музикален видеоклип към моята песен „Hollywood“. Заснех видеото и ги върнах на следващия ден, защото тогава не ми се сториха добре. Бяха страхотни за видеото, но изглеждаха доста обемисти за моя размер обувки 44,5. Днес това решение ми се струва доста глупаво, защото дори не им дадох шанс. Моделът, за който пиша в момента е все същият RS-X (EFEKT TM) отпреди две години, но този път имах възможност да ги нося за малко и мога да ви кажа, че са от тези кецове (буквално имам 2 чифта), от които не ме болят краката след 2 часа носене.

Това вероятно се дължи на факта, че Puma пусна технологията RS през 1986 г., целейки да доближи своите кецове до активна употреба, като например бягане. В този модел RS-X можете да бягате, въпреки че не би бил първият ми избор за тази цел. Нито е предназначен за това (в днешно време)...

Моделът RS-X е създаден, за да ви осигури максимален комфорт, докато изглеждате свежи, независимо дали сте в 6-ти клас, завършвате магистратура по Физическо възпитание или просто сте станали баба и дядо за трети път. Тези кецове RS-X днес далеч не са това, което имах шанса да опитам през 2020 г. Вече не изглеждат толкова пластмасови; краката ви могат да дишат, защото материалите са дишащи там, където трябва. Да, те все още изглеждат обемисти, но когато ги държите в ръката си, ще разберете, че всъщност са много леки.

В магазин Buzz видях модела Puma RS-X в точно 13 други цвята, както за жени, така и за мъже, така че можете свободно да изберете тези, които отговарят на вашия вкус. Като оставим настрана цветовете и обемността... Честно казано, не мисля, че днес ще намерите много кецове по рафтовете, които няма да ви разочароват, независимо дали изкачвате Sljeme в неделя сутрин или пиете кафе с приятели в Площад Cvjetni в неделя следобед след Sljeme.

Мога да пиша за историята на Puma като марка, но никой не се интересува от това и реално погледнато, ако сте поне посредствен човек като мен, знаете, че Puma никога не е разочаровала с кецовете си, въпреки че може да не са толкова нашумели като някои други марки в момента. Но аз отдавам това на тяхното отношение „Без глупости“, с което не всеки ще се съгласи... точно като тази публикация в блога.

Можете да прецените сами, а аз ще запазя този RS-X в колекцията си, докато вие можете да намерите своя модел в магазините BUZZ или онлайн!

 

Zembo Latifa

 

Подобни статии