Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
19.07.2023.

adidas NITEBALL: Your inspiration!

Здравейте хора!

Нямах търпение да ви пиша за модела, който определено е моят избор за това лято, а това е adidas Niteball.

Много интересната форма и кожена горна част правят тези кецове подходящи за излизане, въпреки че това не е било първоначалното им предназначение. Познатите три ленти обаче запазват усещането за спортни маратонки. adidas намери вдъхновение за Niteball в баскетбола. При кецовете, по принцип ме привличат и най-малките детайли, които естествено тази имат!

На езика има лого на adidas с три листа, които могат да се отлепят, които разбира се обърнах наопаки.

Най-много харесах Niteball заради футуристичната визия и цветове, лесно се комбинират с  всеки аутфит. Винаги гледам да е някакъв спортен вариант, защото все пак е лято.

Също така е неизбежно да споменем, че кецовете adidas Niteball са направени частично от рециклиран материал, който се генерира от производствени отпадъци. Вярвам, че като купуваме продукти, които съдържат рециклирани материали, ние допринасяме за нашата околна среда!

Небрежен и удобен, но същевременно градски и различен би било адекватно описание на моя стил. Летните температури са много по-приятни, когато носите гардероб, изработен от най-висококачествени материи.

Аутфитът, който избрах определено е показател, че въпреки максималното удобство и небрежност, можете да бъдете забелязани.

Памучни къси панталонки, овърсайз тениска и Niteball са моят избор за това лято!

Посетете най-близкия магазин Buzz или онлайн магазин и купете своя чифт!

До следващия път!

Vanja

 

Подобни статии