Blogger Pick
23.08.2023.

No risk no fun – Take your chance in Nike Air Max 90

Скъпи мои и обични,

Mac Miller има песен „Nikes on my Feet“ и се сещам за нея всеки път, когато се сетя за кецове Nike. Преди 33 години се появява Nike Air Max III, модел, по-известен на всички като Air Max 90. Тинкър Хетфийлд избира по-голяма въздушна камера и повишена гъвкавост, която благодарение на него можем да усетим и днес, докато разхождаме тази класика вече трето десетилетие.

Най-известният цвят е така нареченият инфрачервен. Първоначално представен като Hyvent Orange, а днес имаме голямо разнообразие от цветови комбинации. Знаейки колко удобни са Air Max 90, идеални за съчетаване с всеки аутфит, лесно вземам решение в девет от десет ситуации.

Точно както в този случай. Поканих приятеля си на разходка и му казах да донесе фотоапарат и няколко обектива за всеки случай. Ладар е кралят! Не знам дали ви казах колко много обичам моя град и хората в него. За да почета това, трябваше да спра и да увековеча „замръзване“ пред стената, където пише „РИСК“. Г-н Рош Панонски, посветените го знаят, художник от собствен калибър рисува нашия град отгоре и отгоре и му придава особен чар.

Като чуя Air Max, все едно някой ме кани на приключение и ми шепне – адреналин. Не мисля, че има предизвикателство, колкото и да е рисковано и предизвикателно, което да не мога да преодолея с тези маратонки. Без РИСК, няма забавление - какво да ви кажа. Вероятно обичам екшън или съм гледал твърде много екшън филми, в които Джаки Чан прави паркур.

Докато подготвях блога, думата РИСК се запечата в главата ми, заедно с песента и спомена за Mac. Следващият път, когато видите AM90, помислете за мен. Поемайте рискове като Тинкър. Направете нещо, което искате, въпреки че всички ви казват, че не трябва. Кажете на някого, че ви е грижа. Прости... И помогни на паднал. Животът се измерва с преживяванията, които създаваме и помним.

Коя е любимата ти приключенска обувка? До скоро, бъдете свежи!

 

Story

Подобни статии