Blogger Pick
20.09.2023.

AN ELEGANT JOURNEY WITH THE NEW BALANCE 550

Здравейте,

Аз съм  Kejli и това е моят първи блог за екипа на Buzz. Аз съм автор, модератор, журналист, инфлуенсър и танцьор. Също така, аз съм най-новият член на екипа на Buzz и съм много развълнуван. Моето ежедневие, което принадлежи на света на медиите и телевизията, ми позволява да експериментирам със стиловете, но аз оставам верен на своя стил и съм голям фен на градския стил, особено на маратонките и ги нося постоянно.

Заповядайте на пътешествие с мен и най-новия модел на  NEW BALANCE 550.

Този модел остави своя отпечатък по улиците на града и привлече вниманието на всички. Ще обясня защо тези маратонки се превърнаха в задължителна част от моята лична колекция.

NEW BALANCE 550 са маратонки за ежедневието, които се появяват през 1989 г., като оставят впечатляваща следа на баскетболните кортове по целия свят. NB 550 стана глобален моден фаворит. Ниския и стилен силует на 550 напомня за модния дизайн от късите '80-те, а меката кожена горна част им придава класически вид за всяка епоха. Този път реших да комбинирам този модел с долната част от новата колекция Nike Tech Fleece. Както може да сте забелязали, стилът е характерен за моето облекло.

Моите New Balance ме придружават навсякъде - на танцовата сцена, на снимачната площадка, в студиото и в любимите ми барове. Ако търсите класическа двойка маратонки с модерен привкус, New Balance 550 е идеален за вас. Можете да намерите този модел маратонки в магазините на Buzz или онлайн.

С много обич,

Kejli

Подобни статии