Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
27.09.2023.

Винаги бъди Superstar!

Здравейте приятели,

 

Пиша ви отново, този път, за да кажа довиждане на топлите дни. С края на лятото, обявявам края на ярките цветове, избирам да се върна към добре познатата комбинация от по-спокойни тонове.

Спрях се в магазин Buzz, за да погледна новата колекция и се да върна към задължителния класически избор - adidas Superstar. Ако се придържаме към модното правило "по-малко значи повече", тези обувки могат да бъдат описани като синоним за него. Нищо не символизира уличната мода толкова добре, както adidas Superstar. Простата комбинация от бяло и черно предоставя възможност за множество съчетания.

 

Този модел е представен преди повече от половин век и все още е актуален . Вярвам, че външният вид и комфортът на тези обувки ги държат на върха на популярността през цялото време. Този път реших да нося класически adidas суитшърт, къси панталони и Superstar. Buzz чорапите и бежовата раница на Adidas добавят неотменимо усещане за този тоалет, не мислите ли? Точно за това става въпрос, тази класическа обувка изглежда страхотно във всяка вариация.

Вярвам, че вече имате достатъчно причини да посетите някой от магазините на Buzz. Не пропускайте своя шанс и винаги бъдете Суперзвезда. Моделът също е наличен онлайн!

 

До следващия път,

 

Vanja

Подобни статии