Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
04.10.2023.

Always on the go with ASICS GEL-NYC

Хей, банда,

 

както някои от вас вече знаят, аз съм танцьор и хореограф, което означава, че движението за мен е едно от най-важните неща. Така изразявам себе си и затова обръщам специално внимание на обувките, с които съм. За мен е важно да не са само готини като модел, но и комфортни. Затова бързам да ви споделя за ASICS GEL-NYC, които са винаги с мен on the go.

ASICS GEL-NYC са проектирани за максимален комфорт, а комбинацията от олекотени пяни и иновативната технология GEL® в подметката ги прави перфектни за всеки вид активност. Нещо готино за модела е, че конструкцията на горната част препраща към обувката GEL-NIMBUS® 3 от началото на 2000 г., което ми допада изключително много заради ретро естетиката.

Освен това, са супер лесни за комбиниране и създаване на готини аутфити. Моят go-to аутфит с тях е черен DOT карго панталон и готин суитчър, който да разчупи визията. Изглежда супер небрежно, но и в същото време доста стилно.

Няма значение дали си танцьор като мен или просто доста активен през деня, ASICS GEL-NYC са страхотен избор за завладяване на градската сцена и за всеки, който е постоянно в движение.

Твоите ASICS GEL-NYC те очакват в магазините на BUZZ и онлайн.

 

Stay fresh,

Реми

Подобни статии