Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
01.11.2023.

Розовите Nike Air Force 1 PLT.AF.ORM

Здравейте приятели,

Пак съм тук, за да ви представя нов модел обувки от магазините на Buzz, и този път става въпрос за Nike Air Force 1 PLT.AF.ORM. Както може да забележите, моят ентусиазъм към моделите на Nike Force продължава.

Повечето от вас, които са имали възможността да следят моите най-добри покупки, знаят, че съм най-големият фен на този модел. Nike Air Force 1 PLT.AF.ORM са обувки, които ме зарадваха. Защо? Розовият акцент ще разкъса и допълни всяка модна комбинация, съчетава се с абсолютно всичко и определено са обувки, които си заслужават място във вашата колекция. Аз ги комбинирах с  блуза Nike и черен клин, които се вписват идеално в цялостната визия.

Обувките разполагат с голямо гумено ходило с вградена въздушна система и гарантират комфорт и стабилност през целия ден. Ще се съгласите, че изглеждат страхотно, затова и са толкова популярни.

Ако търсите модерен, но класически и удобен модел, тези обувки точно отговарят на изискванията! Nike Air Force 1 PLT.AF.ORM, както и множество други модели от новата колекция на Nike, могат да се намерят във всички магазини на Buzz или да бъдат поръчани онлайн.

 

Ваша Adna

Подобни статии