Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
30.11.2023.

Уникалност с Converse

Здравейте на всички,

 

Отново съм аз, но този път с нещо напълно различно. Попаднах на нови кецове в магазина на Buzz и те силно ме впечатлиха. Нямам търпениа да ви ги представя.

Това е моят текущ любим кец в колекцията и определено най-необичайният. Моите нови Converse Chuck 70 AT-CX са абсолютен хит. Много удобен кец с добра комбинация от цветове, перфектен за есенните дни. Това, което ме впечатлява най-много, е че такъв легендарен класически модел е модернизиран и трябва да кажа, че изглежда много интересно. Този чифт кецове добавя премиум и ърбан вид на всеки тоалет. Стъпването извън зоната на комфор по отношение на избора на кецове не би могло да изглежда по-добре.

Не знам дали ви споменах, но обичам високите кецове. Converse винаги е бил специален за мен, защото са кецове, направени за всеки. Подходящи са за скейтбординг, използвани са в баскетбола и всеки, който обува Converse, персонализира своя модел по свой собствен начин.

Забравих да спомена, че първите ми кецове бяха тъмносини Converse All Star. Изглежда, че ще бъдем заедно за дълго време. 

 

Грабни своя чифт!, Те очакат теб в магазини Buzz и Онлайн.

 

 

Vanja

Подобни статии