Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
10.12.2023.

Малко по-различни – adidas Gazelle Boot

Здравейте, хора!

 

Казвам се Десислава и съм победителя от street casting-a на BUZZ x adidas Originals. Супер развълнувана съм да споделя с вас първото си blog story, а още повече се радвам да ви покажа и страхотните adidas Gazelle Boot, които се превърнаха в любимите ми обувки за зимата.

Когато става дума за adidas, няма нужда от много представяне - трите ленти говорят сами за себе си. Това е марката, утвърдила се не само в света на спорта, но и в света на уличната мода и култура.

Затова, може да си представите колко бързо adidas Gazelle Boot се превърнаха в моите go-to обувки, които напоследък комбинирам с adidas Monogram Puffer яке, за да постигна тази небрежна, но и стилна визия. Идеални са за по-студените дни и снега (Честит първи сняг!), а и са супер лесни за styling – отиват си с всичко, което означава безброй идеи и аутфити! Не е ли мега яко?

За мен е доста важно да опитвам нови неща, но и супер много харесвам силуета на adidas Gazelle. Когато видях новия дизайн, веднага разбрах, че ще станат неизменна част от ежедневието ми. Преосмислен класически силует, издигнат на платформа, в готини цветове – има ли нещо по-свежо?

Подметката е с тройна платформа, за да издигне всеки аутфит до ново ниво, защото не обичам да правя компромиси със стила си, дори и през зимата.

Твоите adidas Gazelle Boot те очакват в магазините на BUZZ и онлайн.

 

Десислава

Подобни статии