Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
27.12.2023.

Air Jordan 1 Mid – One silhouette for every occasion

Здравейте, хора!

 

Казвам се Стефан Спирковски, това е първото ми стори като член на Buzz Crew. Как мога да се представя..? Аз съм инфлуенсър, модел и фитнес треньор. Когато се замислих кои кецове могат най-добре да свържат и опишат тези 3 професии, избрах кецовете  Air Jordan 1 mid. Те са моят избор за моята ежедневна и нощна рутина.

Вдъхновен от оригиналния Air Jordan 1, този AJ1 Mid в черен и кралско син цвят използва същите дизайнерски елементи и добавя някои модерни надстройки за по-голяма привлекателност извън корта. Самият Air Jordan 1 е вечна част от историята, която е почти разпознаваема от всички маратонки и баскетболни фенове. Отличаващ се с познат цвят от минали силуети на Jordan, Air Jordan 1 Mid "Varsity Royal" осигурява класически комфорт при всяка стъпка. Носят го буквално всички, от по-млади до по-възрастни, от 7 до 77 години.

Air Jordan 1 mid са изработени от материали от кожа и набук, гумена подметка и въздушна камера в областта на петата и имат емблематичното лого на Air Jordan „Wings“.

Не се поколебах в избора си и го препоръчвам на 100%. Можете да намерите този модел, както и много други в магазините на Buzz, както и онлайн.

 

Stefan Spirkovski

Подобни статии