Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
17.01.2024.

Крачки към зимата с обувките Timberland Motion 6

Скъпи авантюристи,

 

Зимата наближава и е време да освежите стила си и да се подготвите за всички предизвикателства, които снегът и студът ни предлагат. Точно затова искам да ви представя последния хит - обувките TIMBERLAND GREENSTRIDE MOTION 6.

 

Иновация, която следва вашия ритъм

С технологията Motion 6 тези обувки са предназначени за всички, които не могат да стоят на мястото. Без значение дали сте в града или в планината, тези обувки ви предоставят свобода на движение и максимален комфорт.

Екологичен дизайн

Ако ви е грижа за запазването на околната среда, тези обувки са правилният избор. Изработени от устойчиви материали, включително рециклирана гума. Те са проектирани с внимание към това, че стилът може и трябва да бъде приятелски настроен към планетата. Те са перфектната комбинация от модерен външен вид и функционалност. Без значение дали ги носите с дънки или елегантни панталони, ще изглеждате страхотно.

 

Комфорт като облак

Анатомично оформената вътрешност и меката подметка ви предоставят усещането, че стъпвате върху облаци. Независимо колко продължително е вашето приключение, тези обувки ще ви подкрепят на всяка стъпка.

Нека Timberland Greenstride Motion 6 бъде синоним за стил, комфорт и екологична находка за този зимен сезон. Отпуснете нужда си от изследване и стъпете в сезона с усещане за увереност. Намерете своята чифт в магазините на Buzz или онлайн.

 

Зимни поздрави,

 

Mladen

Подобни статии