центърът за обслужване на клиенти няма да работи на

1.05, 03.05 и 06.05

Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Buzz crew
25.04.2024.

CONVERSE Sneakers Run Star Legacy Cx

Времето дойде...най-накрая! Сезонът на маратонките се завръща с по-топло време и слънчев пролетен сезон. Прибрах всички ботуши и маратонки с дебел косъм на дъното на шкафа и открих сезона на удобните, лесни и стилни маратонки с новите CONVERSE Run Star Legacy Cx sneakers.

Запознайте се с мен CONVERSE Run Star Legacy Cx sneakers. Тези маратонки, чиято компания произвежда много артикули повече от 100 години, са най-разпознаваеми с дизайна на маратонки на Чък Тейлър, които започнаха своето пътуване като баскетболни маратонки. Този модел е просто нов продукт на дизайна на Chuck Taylor.

Разширение, надграждане или редизайн – решете сами.

„Conversice“, „starke“ или „all star“, каквото и име да използвате, съгласен съм с всяко от тях и съм сигурен, че ще се съгласите и с избора ми на маратонки, когато прочетете всички похвали, които имам да кажа за този модел. CONVERSE CONVERSE Run Star Legacy Cx sneakers разбира се са част от линията Chuck Taylor и са украсени с емблематичното лого, което е бяло и сиво от средната страна на маратонките с друг указателен знак - малка лента в горната част на езика, върху която Чък Тейлър е шит. Новостите, които забелязвам и харесвам при тези маратонки са удължената "яка" и език (с който ми е много по-лесно да обувам маратонките бързо, без "лъжица"), допълнително пришити шипове отстрани, които повдигат " look' и леката междинна подметка CX от пяна, която е смела (за разлика от класическата средна част, която е 3 см).

Моето копие е вече в краката ми, къде е вашето? Ако имате нужда от помощ да визуализирате с какво вървят тези дами, те всъщност отиват на ВСИЧКО, но някои от любимите ми комбинации са къси панталони и тениска с голям размер, ежедневна рокля до коляното, комплект клинове и спортни горнища или по-дълги панталони и съкратен топ. Със сигурност не можете да сбъркате с нито едно облекло.

 

Потърсете кецките CONVERSE Run Star Legacy Cx sneakers в най-близкия магазин Buzz Store или online.

 

@noelleofficial_

Подобни статии