Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Buzz crew
13.05.2024.

Puma Palermo: Открийте елегантността на простота

Здравйте, хора,

Отново съм с вас, но този път с друг модел, в който се влюбих от пръв поглед.

Изборът ми стана за секунди.Puma Palermo е познат и обичан силует от 80-те. Това, което отличава този модел от останалите силуети е начинът на изработка на тези маратонки, откъдето идва и името на модела. Нов, класически и най-важното удобен – върнатият модел придобива по-ежедневен и семпъл вид. Това беше първото нещо, което ми хареса в този модел.

Puma Palermo са перфектната комбинация от изключителен комфорт и модна атмосфера. Ниската подметка на маратонката и елементи в нея са взаимствани от градската среда. е силует, Puma Palermo който винаги бих избрал, защото ми дава свободата да изразявам себе си.

Puma определено обръща внимание на детайла и стила. Със своя класически силует и семпла визия Puma Palermo може лесно да се комбинира с всяко облекло. Знаете, че моят стил е един от начините, по които изразявам себе си. Харесвам контрастите, затова съчетах тези маратонки с любимата ми New Era в синьо и подчертаното NY в кафяво, което комбинирах и с чанта NIke HERITAGE в същите цветови тонове.

Вземете свои собствени маратонки Puma Palermo в Buzz Stores или online.

 

Много любов,

Stjuartii

Подобни статии