Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Buzz crew
15.05.2024.

Моята Asics фешън история

Ентусиасти на градската мода,

 

Този път бих искал да споделя най-новата си модна история с вас и да покажа как с правилните обувки можете просто да надхвърлите стандарта.

Изборът ми изненада дори мен. Маратонките ASICS Gel-Kayano 14 дойдоха като най-скорошното допълнение към гардероба ми с обувки, напълно неочаквано, но много добре дошли. Бях впечатлен от комбинацията от комфорт и елегантност.

Като голям любител на маратонките, който ги носи с почти всяко облекло, отдавам висока оценка на визуалното въздействие, което създават. Ежедневните задачи поддържат живота ми пълен с активност, действия и задължения, а също така обичам да спортувам. Опростеният дизайн на модела ASICS Gel-Kayano 14 работи добре както със спортни, така и с малко по-изискани тоалети. В моя случай това е абсолютно всичко - от спортна екипировка до палта и рокли.

Маратонките Asics са известни със своя комфорт, но моделът ASICS Gel-Kayano 14 надхвърля и отвъд. Повярвайте ми, тези маратонки са за всичко. Можете да започнете да тренирате в тях сутрин, да отидете на работа и да завършите на парти вечерта. Този модел може лесно да се съчетае с всяко облекло. Освен че са известни като маратонки, те са издигнали външния си вид до степен, че могат да се носят с ежедневни тоалети. Комбинацията от бяло и бежово ни позволява да съчетаем и адаптираме към всеки стил. Техният дизайн и избор на материали са доста интересни. В допълнение към тяхната естетика и комфорт, те са изключително издръжливи и надеждни във всякакви ситуации, от работа до нощно излизане. Изработени са от висококачествени материали, така че всяка стъпка е лека и удобна, което е особено важно в ситуации, когато винаги сме в движение.

Ако все още не сте дали шанс на този модел, ASICS Gel-Kayano 14  време е да го въведете във вашата модна история. Потърсете своя чифт маратонки в Buzz магазини и online.

 

До следващото четене,

Iva Šćekić 

 

 

Подобни статии