Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Buzz crew
29.05.2024.

Класика и комфорт: Възраждането на Vans Knu Skool

Хей, хора,

 

Супер развълнувана съм да ви споделя за новите ми любими Vans Knu Skool.

Vans е една от любимите ми марки, доказала се като експерт в размиването на границите между функционалност и ежедневен стил. А един от най-добрите примери за това е именно силуетът Knu Skool, който става популярен в края на 90-те години на миналия век.

Вдъхновението за Knu Skool идва, разбира се, от добре познатия на всички ни (и легендарен) силует на Vans – Old Skool, като негово идеално продължение. По онова време, когато скейта се пренася от скейтпарковете на тротоарите, скейтърите са имали нужда от добре омекотени и плътни силуети. Knu Skool отговаря идеално на изискванията. Освен в скейт средите, моделът става и много популярен във все по-разрастващата се поп-пънк и ню-метъл сцена, появила се точно тогава, за да може да стигне до нас сега. Готино, нали?

Интересно е, че Knu Skool излизат от сцената за известно време през 1998 г. докато не биват преиздадени на японския пазар през 2015 г., откъдето тръгва и втората вълна на тяхната популярност не само като скейт силует, но и като изключително комфортна лайфстайл опция.

Подчертаните пропорции на модела служат не само като естетическа характеристика, но и по този начин засилват комфорта и поддръжката на обувката, осигурявайки перфектно прилягане, което се усеща с всяка крачка. Затова и ги избирам всеки път. А и си пасват с всичко!

 

Вземи своите Vans Knu Skool сега в магазините на BUZZ и онлайн.

 

До скоро,

Петя

Подобни статии