Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

News
25.08.2022.

Back To School And Looking Cool

Въпреки че лятната ваканция е почти към края си, това не означава, че забавлението е свършило - напротив, то тепърва започва. Септември наближава и след вълнуващите летни приключения е време да се върнете на училище. Съберете отбора си и се подгответе за нови предизвикателства. Направете тази година най-добрата досега!

Първият учебен ден е чудесна възможност за ново начало и трябва да се възползвате максимално от нея. Сигурни сме, че любимият ви клас ви е липсвал и нямате търпение да споделите всички приключения с него, което означава само едно - време е за среща в училищния двор. Очаква ви прекарване на времето с приятелите между часовете, баскетболни мачове на препълнения двор, домашна работа и много други неща, които ще направят деня ви пълноценен. Затова се отдайте на еуфорията, която носи септември, и се наслаждавайте на всеки миг. Направете тази година по-забавна от всякога - преодолейте всички предизвикателства заедно с класа си, постигнете още по-добри резултати в училище и създайте нови спомени. Защото - Back To School Is Cool. И не забравяйте, че всички ние сме един отбор! 

Както преди всяко начало на учебната година, и този път се опитахме да направим колекцията за ученици възможно най-интересна. Ако сте почитатели на автентичния и градски спортен стил, вярваме, че ще се насладите на моделите на известни марки, които сме ви подготвили. Обувките, дрехите и аксесоарите от нашето предложение "Back To School" предоставят смели цветови комбинации и интересни детайли, които ще подчертаят бунтарската ви нагласа и ще покажат смелата ви природа в най-добрата светлина. Не забравяйте, че всеки е различен - разширявайте границите и не позволявайте стилът ви да остане стереотипен. Създайте своя Buzz аутфит за началото на новата учебна година и се осмелете да покажете колко сте специални.

Намерете всичко, от което се нуждаете за есенните дни, и доминирайте с отбора си. Изберете ново, любимо яке, анцуг, маратонки или раница, в която ще съберете всичко необходимо за един активен ден. Nike, adidas, Reebok, Puma, New Balance, Converse, Napapijri, Vans и много други реномирани марки ви носят истинско вдъхновение, когато става въпрос за градски, готини облекла. Най-известните силуети на маратонки, които са задължителни сред градските трендсетъри, дрехи с удобни кройки и приятни материали, както и аксесоари, предназначени да допълнят всяка комбинация, ви очакват в магазините Buzz, както и онлайн. Разгледайте офертата и изберете своите фаворити за новата учебна година.

Пожелаваме ви хубав и успешен старт!

Екипът на Buzz

Подобни статии