Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Блог
13.04.2022.

BUZZ 7-МИ РОЖДЕН ДЕН

Скъпи Buzz хора, отбелязахме уикенда със страхотно празнуване на 7-ия ни рожден ден, което беше чудесен повод да общуваме отново. След повече от две години несигурност, ние се радваме, че имаме възможността да се съберем на живо и да отбележим още една година на съществуване сред почитателите на кецовете. Както и досега, този рожден ден нямаше как да остане незабелязан, затова в присъствието на многобройни фенове и промоутъри организирахме незабравимо парти за всички, които се озоваха в нашите магазини в събота и неделя.

Истинска изненада за посетителите беше забавната активация, наречена Catch your Buzz, която привлече много внимание на много почитатели на кецовете. На големия LED екран, поставен в магазина, участниците имаха възможността да се пробват в предизвикателството и да покажат колко знаят за лайфстайл моделите на известни марки. Силуетите на кецове, които се появяват динамично и се редуват на екрана, трябваше да бъдат комбинирани с техните имена, което със сигурност беше лесна задача за най-добрите и бързите. Като награда те спечелиха кецове Reebok. Разбира се, искаме да подчертаем, че това не са просто кецове, а модел, с който особено се гордеем - уникално сътрудничество между марката Reebok и Buzz. С това символично отбелязахме поредната успешна година зад гърба ни.

 Нека не забравяме да споменем тениските на Buzz като част от нашето предложение, които имахте възможността да видите миналия уикенд, защото нашите промоутъри ги носеха. Създадени за градския уличен стил, тези тениски излъчват автентичен стил и са незаменима част от гардероба на всеки Buzzer, а наскоро станаха част от нашата селекция.

Като цяло, още един забавен уикенд е зад гърба ни и ние ще направим всичко възможно всеки следващ рожден ден да бъде още по-интересен. До следващото събиране, keep on Buzzin’!

Eкипа на Buzz

Подобни статии