Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Блог
25.05.2022.

Fun with Nike Dunk Low

Здравейте, хора!

Връщам се при вас с разказ за може би най-вълнуващия модел досега, става дума за Nike Dunk Low, които веднага прикова вниманието ми към рафтовете на Buzz със своята визия и детайли.

Предполагам, че не сте изненадани от избора на модел, но цветовете да. Просто не можах да устоя на този закачлив, цветен чифт.

Nike Dunk Low е вдъхновен от легендарни баскетболни модели и е един от най-удобните кецове, повече от 30 години. Именно тази комбинация от елегантен класически дизайн и комфорт го прави в момента най-популярната обувка сред кецовете.

Когато избирам кецове, обикновено избирам модели, които няма да се слеят с аутфитите, но ще са първото, който някой ще забележи, а тези екстравагантни кецове, които избрах този път, са точно това! Безброй детайли, щампи и текстури ги правят специални. Цялата тази лудост и детайли - сафари щампи, цветове и изкуствена кожа с косъм - са балансирани от бялата основа и монохромен Swoosh, така че не е трудно да се комбинират с ежедневни аутфити. Необичайният външен вид и лекота ги правят перфектни кецове за слънчеви пролетни дни и различни ежедневни дейности.

Ако искате да се откроите и да изпъкнете от тълпата, това е модел, който трябва да стане част от вашата колекция. Този път гo комбинирах с асиметрична тениска на Nike и спортно долнище, като определено не останах незабелязана по улиците.

Насладете се на красивите слънчеви дни и новите готини модели, които пристигнаха в магазините на Buzz и онлайн <3

До следващото стори,

INA 

 

Подобни статии