Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Блог
22.06.2022.

SUMMER BLAZIN’

Здравейте, хора! Аз съм Vanja Vučković, YouTuber от Тиват, Черна гора и това е първото стори, което пиша за вас.

На 16 години съм, постоянно съм в движение и използвам всеки свободен момент да карам кънки и колело. Животът на брега е пълен със слънце и спокойствие, така че цветовете и леките дрехи спонтанно се превърнаха в незаменима част от моя стил. Говорейки за стил, удобните обувки са нещо, което не приемам за даденост! Това лято моят избор е Nike Blazer Hunt. Това е лек летен модел, комбинация от класически и закачливи цветове, който се вписва лесно във всеки аутфит. Най-важното е, че Blazer са идеални за каране на скейтборд и за някои летни приключения.

Моделът Nike Blazer е един от най-старите кецове в историята на Nike. През 70-те години те са били баскетболни обувки, но днес те са част от ежедневно облекло. Скейтърите ги обожават, защото подметката е по-дебела и е от гума, което ги прави много здрави. След комфорта, качеството е най-важното нещо, така че те са един от онези модели, които винаги имам на рафта за кецове. Комбинацията от кожа с мек велур и здрава гумена подметка ще бъде ваш верен спътник във всички действия и приключения.

Nike Blazer Low поставя нови стандарти за стил, за да можете да изживеете класиката по съвсем различен начин.

Лятото тепърва започва, така че се уверете, че сте подсигурили своя чифт навреме и не пропускайте дългите летни разходки, защото ако някои кецове са символ на лятото, това са Nike Blazer Low.

Потърсете модела в различни цветови комбинации в най-близкия магазин на Buzz или онлайн. До следващото стори

 

Vanja

Подобни статии