Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Блог
03.10.2022.

REEBOK CLASSIC LEATHER – The great comeback of classic style icon

Фенове на маратонките, имаме страхотни новини за вас - класиката отново е актуална. Неостаряващите и универсални, емблематични маратонки Reebok Classic Leather ще бележат сезона есен/зима 2022 г. В морето от иновации, консуматорство и отминаващи тенденции класическият стил е истинско освежаване в света на модата. Ето защо вярваме, че този модел заслужава да присъства в колекцията ви. Независимо дали сте почитатели на класическия стил или от време на време искате да надхвърлите границите си, със сигурност няма да сгрешите с тези маратонки, защото - класиката винаги е на мода.

Нека не говорим за нейното безсмъртие, а за всичко, което класиката може да направи въпреки постоянния съвременен прогрес. Класиката не трябва да бъде скучна - тя е вдъхновяваща, трогателна, неудържима. Тя се вписва идеално в почти всеки стил, но въпреки това остава последователна и автентична. Точно това мотивира тази марка да стартира кампанията Always Classic и да обърне внимание на своя емблематичен модел - Reebok Classic Leather.

Има много начини да покажете своята уникалност и класиката е един от тях. Не е нужно да стигате далеч - започнете от себе си, защото имате какво да предложите. Бъдете това, което сте, бъдете уникален класик. Кампанията Always Classic е създадена, за да отпразнува пионерите на стила, които искат да покажат какво означава за тях да бъдат класици. Това са вдъхновяващи истории на хора, които отново и отново разширяват границите на стила, вдъхновявайки феновете да бъдат смели участници в промяната на света, който ги заобикаля. Ако искаме да вървим напред, трябва да се учим от миналото и да насърчаваме нашето наследство. Точно това ни казва най-новата колекция от емблематични класически маратонки.

Като неразделна част от наследството на Reebok, маратонките Classic Leather се появяват през 1983 г. Ако се чудите какво ги прави специални, отговорът се крие в това, че те са възможно най-класически. Простият и почти съвършен силует с горна част, изработена от най-меката кожа, зашити детайли и разпознаваемо лого е създаден така, че лесно да се адаптира към всяко облекло. Тази прочута колекция от десетилетия е любима на феновете по цял свят, а този сезон излиза на сцената оживена с нови цветови комбинации - класически, разбира се. Когато говорим за пролетни, слънчеви дни, не можем да пренебрегнем белите маратонки, защото те издигат всяка комбинация от дрехи на следващото ниво. За почитателите на умалената визия има маратонки Reebok Classic в черно, които лесно ще съчетаете с всичко, което носите. 

Не забравяйте тази есен да съживите комплекта си от маратонки с поне един чифт класически маратонки, които ще можете да носите през всеки следващ сезон. Моделите от новата колекция Reebok Classic Leather можете да намерите в магазините на Buzz, а също така са налични и онлайн.

Екипът на BUZZ

Подобни статии