Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Блог
26.10.2022.

Create new routes in adidas NMD_V3 sneakers

Както и преди, най-добрите световни марки подготвят новости за сезон есен/зима 22, които винаги с удоволствие опитваме. Докато разглеждаме новите колекции и се опитваме да разберем кои тенденции ще бележат следващите дни, не можем да не хвърлим поглед към актуалните събития в света на маратонките.

Страхотни новини този път идват при нас от марката с три ленти. Силуетът adidas NMD_V3 е обновен и е готов да следва всяка стъпка на градските изследователи. Той е създаден за всички, които бунтарски се разхождат по градските улици в търсене на нови хоризонти. Ако сте почитатели на футуристичната естетика, това са маратонки, които определено трябва да имате в колекцията си.

От 2015 г., когато adidas Originals представи първия си модел NMD и постави нови стандарти в производството на спортни обувки, изминаха малко повече от шест години. Последното издание на NMD запазва своята идентичност, като освежава детайлите по горната част с модерни материали и цветове, които внасят енергия във всяко облекло. Разпознаваемият дизайн от миналото, съчетан със съвременна визия за бъдещето, носи оригинален, футуристичен вид на маратонките, който не може да остане незабелязан. Омекотяващата междинна подметка, изработена от пяна Boost, осигурява необикновено усещане за комфорт, която е изключително мека и отзивчива, така че всяка стъпка в тези маратонки е като разходка по облаците.

Първокласният вид на горната част се постига чрез избора на гъвкав и издръжлив текстилен материал, който е частично направен от пластмаса Parley Ocean , събрана от океанските повърхности и рециклирана според най-модерните стандарти. Това е стъпка напред към по-екологично производство, с което adidas цели да намали количеството отпадъчни материали в производството, да допринесе за почистването на океаните и зелените площи и да намали глобалното въздействие на замърсяването. Ето защо не е изненадващо, че този футуристичен силует е една крачка напред не само в дизайна, но и в съвременния си метод на производство.

Цветовете, които доминират в моделите NMD_V3 напълно следват тенденциите в градското облекло. Комбинацията от неутрални тонове в основата и ефектни цветове на подчертаните части на горнището ще се впише лесно във всеки тоалет.

Създаването на нови пътища никога не е било по-лесно, особено когато сте с маратонки adidas NMD_V3. Пригответе се за едно вълнуващо бъдеще и всичко, което то носи. Потърсете своя чифт NMD в магазините на Buzz или онлайн.

Екипът на BUZZ

Подобни статии