Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Блог
03.11.2022.

New Balance XC-72: Retro-futuristic silhouette for urban style lovers

От творческата работилница на най-известната марка обувки в Бостън идва напълно различен и неочакван ретро-футуристичен силует в освежени цветови комбинации , които любителите на градския стил ще обичат да носят тази есен. Това е маратонка New Balance XC-72, вдъхновена от богато наследство и предназначена за тези, които гледат напред. Ако искате да доминирате в стила и винаги да сте една крачка пред другите, това са маратонки, които не бива да пропускате.

buzz_new_balance

Отдаването на почит към най-доброто от миналото, като същевременно се стремите към иновации и футуристичен подход, винаги е било едно от най-големите предизвикателства за създателите на култура на маратонките. Някои от най-известните създатели на маратонки са се опитвали да съживят популярни ретро силуети, като са добавяли технологии и са въвеждали иновации в дизайна, но само най-добрите са успявали да създадат напълно оригинален и разпознаваем модел, който да добие световна популярност, какъвто е случаят с маратонките New Balance XC-72.

Някои от най-известните модели на NB от 70-те години на миналия век послужиха като вдъхновение за проектирането на тези маратонки, а стара рекламна кампания от този период, наречена "Three of the Best", насърчи създателите да извлекат отличителни елементи от подметката на всеки от тези три състезателни модела и да ги комбинират в една, сега разпознаваема подметка на маратонка XC. Друг, донякъде неочакван източник на вдъхновение е автомобилната индустрия, която е изпреварила времето си. Производството на спортни автомобили се разширяваше и на пазара можеха да се видят все повече модели с футуристичен дизайн и иновативни технологии. Точно това вдъхновява добре познатия слоган - "Спортна кола за вашите крака", който за първи път е представен на обществеността от модела Casablanca x NB XC-72. Неочаквано маратонките се радват на глобална популярност, а марката продължава да изненадва почитателите на този ретро-футуристичен силует със свежи и поразителни цветови комбинации.

В допълнение към богатите цветове, това, което привлича най-голямо внимание, е преувеличеният външен вид на подметката , която е богата на текстури и дизайнерски детайли. Комбинация от различни шарки на сцепление, остри и заоблени ръбове, контрастни цветове - подметката на тези маратонки е перфектна в своята асиметрия. Горната част е комбинация от матова кожа и текстилни слоеве, с класическа връзка и изпъкващо лого. От избора на материали до завършващите детайли и цветове, този модел създава впечатление за първокласно майсторствоСтои перфектно на всяко облекло - от ежедневно и спортно до градско.

Маратонките XC-72 са създадени за любителите на футуристичната естетика и маратонките, които се стремят към автентичен стил. Предлагат се в магазините на Buzz, както и онлайн.

Екипът на BUZZ

Подобни статии