Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Блог
30.11.2022.

Една легенда на 40. Nike Air Force 1 празнува заедно с нас

Емблематичният модел Nike Air Force 1 отбелязва 40 години, в които се превръща в символ на сникър културата и обединението между света на музиката, танците и спорта.

Историята на Nike Air Force 1 започва през 1982 г., когато е създаден като една от най-иновативните баскетболни обувки, но бързо навлиза в стрийт културата и се превръща в иконичен модел за редица поколения и субкултури.
Затова, за своята 40 годишнина Nike казва – вие сте тези, които превърнахте AF1 в емблема, нашата история започва от всички вас – общностите, които развиват своята култура и чертаят нови пътища пред себе си.

Светът на Nike Air Force 1 е свят, който обединява музиката, танците и културата в едно. И вие сте част от този свят. Благодарение на вас, ние сме тук. Заедно вече 40 години.

Затова нека заедно отбележим 40 години от създаването на Nike AF1 с всички общности, които превърнаха една маратонка/обувка в емблема.

На 3 декември, в The Steps, Nike кани всички да празнуват заедно с него силата на обединението между музиката, танците и стрийт културата. Nike и Buzz Sneaker Station обединяват сили за едно запомнящо се събитие, в което ще се включат едни от най-популярните лица от танцовата и музикална сцена у нас – Криско, Дара, Алекс Драганова и Мирела Илиева са само част от хората, които се включват и обединяват сили и талант за 40 години AF1.

Ела и ти на 3 декември и ти и се запиши за някой от танцовите уъркшопи, освежи своят стил в barber или braids зоната на Buzz, развихри креативността си и спечели твоят Nike AF1 с дизайн, нарисуван от теб и изпълнен от талантливия Борче Ристовски.


А за подобаващо епичен финал, 16 български танцьора ще премерят сили в данс батъл точно преди на сцената да се качат Криско и Дара.

Повече инфо за събитието, можеш да намериш тук: https://sporttimetraderegister.com/

#SofiaJoinForces

Подобни статии