Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

News
26.03.2021.

"1 AIR MAX x 3 OUTFITS" INSTAGRAM АКТИВАЦИЯТА ЗАПОЧВА!

Нека празнуваме Air Max Day заедно! Всичко, от което имаш нужда, е 1 чифт Air Max и 3 аутфита, които най-добре ще ни разкажат твоята история. Бъди креативен, покажи ни как комбинираш Air Max в свой стил и спечели кецове Air Max по твой избор!

Запиши видео в Instagram story, в което ще комбинираш 1 чифт Air Max кецове с 3 аутфита за различен повод (за разходка навън, за училище/работа, за парти с приятели), публикувай го в своя публичен Instagram профил и тагни @buzzsneakerstation с #AirMaxMondays и # с държавата, от която си (ако си от България, добави #buzzbulgaria).

ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ В ИНСТАГРАМ АКТИВАЦИЯТА

За да участваш в Instagram активацията на Buzz, трябва да публикуваш 15-секундно видео в отключения си Instagram профил до 31 март 2021. В това видео трябва да ни покажеш как комбинираш 1 чифт Air Max кецове с 3 аутфита. Задължително е да тагнеш @buzzsneakerstation и да добавиш #AirMaxMondays и # за държавата, от която участваш (например #buzzbulgaria).

Само последователи на профила @buzzsneakerstation в Instagram могат да участват в Instagram активацията. Профилът ти трябва да бъде настроен на Публичен, за да можем да видим Instagram сторито ти.

Победителите в Instagram активацията ще бъдат обявени чрез Instgram стори в профила на Buzz, на 2 април 2021.

Забавлявай се и ни покажи стила си!

Buzz Team

Подобни статии