Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

News
19.08.2021.

НИЕ BUZZ-МЕ (ОТНОВО) ЗАЕДНО

Време е за нов и различен старт...

Много неща се е промениха от миналата година, но крюто остава същото - крюто, без което новото начало просто няма да е това, което е. С това крю завършихме предходната учебна година, прекарахме лятото и по-голямата част от ваканциите, играхме баскетбол в квартала, ходихме на тренировки, разхождахме се и се наслаждавахме на морето. Крюто ще направи старта на новата учебна година специална!

Кой е част от екипа на Buzz тази година?

Градски, различни, готини деца, които показват защо са специални със своето отношение, поведение и всяко движение, което правят. Момичета и момчета, тийнейджъри и ученици се събраха, за да покажат, че въпреки че може да не започнат нова учебна година в училище, те не са забравили, че именно крюто прави учебните дни прекрасни.

Този септември (и през следващите месеци) те ще продължат да играят баскетбол на игрището до училището, ще продължат с тренировките си, с разходките и ще прекарват времето си в двора на училището и ще поддържат общност, която ги прави безстрашни и винаги готови за нови приключения.

И ние сме тук, за да подкрепим тези крюта! За началото на новата учебна година и новото приключение подготвихме страхотно разнообразие за модели за ученици от различни възрасти. Марки като Nike, adidas, Reebok, Puma и други предлагат страхотни кецове, чиито силуети са адаптирани към всички възрасти, дрехи в атрактивни цветове и щампи, които вървят перфектно с кецове, и аксесоари, сред които се открояват раниците. А те са с 20% отстъпка, в нашите магазини и онлайн.

Къде е твоето крю? Събери го - Ние Buzz-ме (Отново) Заедно.

Buzz Team

Подобни статии