Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

News
23.02.2022.

The icon goes low - RUN STAR MOTION

Оставете всичко, което знаете за формата в миналото и стъпете в бъдещето смело и безстрашно, носейки новите Converse Run Star Motion. Представяме ви модел с иновативен, автентичен и градски дизайн, който ще бележи сезона пред нас. Това са дамски обувки, които се предлагат в нисък и висок вариант и се отличават с ултрамодерна междинна подметка под формата на платформа и платнена горна част, базирана на класиката.

Най-после истинска находка за всички фенове на обемните силуети, които искат да подчертаят своите комбинации по съвсем различен начин. Линиите, които можехте да видите на спортните игрища в началото на 2000-ната, са показани в междинната подметка като платформа, като по този начин комбинират спорта с висшата мода. Освен изразителени контрастни черно-бели тонове, има и горна част, изработена изцяло от органичен памук, която със своите детайли под формата на шевове, връзки и винтидж лога от вътрешната страна на езика, напомня на легендарния Chuck 70 силует.

Що се отнася до външния вид, не можем да пропуснем гумената подметка с подчертани шарки на петата и пръстите, които осигуряват превъзходно сцепление, така че не е нужно да мислите за стабилност в този модел. Освен това не е нужно да се притеснявате за комфорта, защото междинната подметка и вътрешната подметка са пълни с формована CX пяна, която осигурява комфорт за краката ви през целия ден. Сигурни сме, че това е страхотна новина за всички ентусиасти на обувки, които безстрашно се разхождат по улиците на града.

Преработени за движение, Run Star Motion бележи новата глава в себеизразяването. Време е да продължите напред с тези изискани обувки Converse, които ще ви осигурят превъзходно усещане за комфорт, с уникален силует на платформата и смел, футуристичен дизайн.

Моделите Run Star Motion се предлагат в магазините на Buzz, както и онлайн.

Подобни статии