Free Delivery

Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Click And Collect

Вземи поръчката си от наш магазин

Sport and Bonus

Нашата лоялна програма е факт!

News
17.03.2022.

ALWAYS BEEN, ALWAYS ORIGINAL − adidas Always Original collection

Готови ли сте да покажете колкото повече можете, какви сте всъщност?

Колекцията adidas Always Original е вдъхновена от творчески, смели и неудържими жени – тези, които безстрашно пристъпват към целите си и изживяват мечтите си докрай, готови да покажат истинската си същност по всяко време. От смели и модерни кройки, през впечатляващи и ярки цветове, до фино подчертани детайли, моделите от колекцията Always Original се открояват със своя смел и автентичен стил. Подобно на жените, които излъчват своята оригиналност, тези модели подчертават колко важна е уникалността.

Тази колекция празнува еволюцията на жените и небинарните хора по света, които полагат ежедневни усилия да покажат своята уникалност чрез различията, които ги определят. Това са хора, които винаги са осъзнавали потенциала си и огромната сила, която притежават. Насърчени от това присъщо разбиране, adidas Originals стартира инициативата Always Original, вдъхновена от неудържими, повсеместни и уникални изрази на оригиналност, изречени чрез гласовете на маргинализирани групи.

Кажете ни какво е оригиналността за вас? Стремеж към уникален израз, смелост да покажеш кой си всъщност или нещо друго? За марка с три ивици те са талантливи и нестандартни жени и небинарни хора, които прокарват границите – динамични създатели на промяна, които не се страхуват да покажат своята автентична и истинска природа. Запознайте се с участниците в инициативата Adidas Always Original, които, за да мотивират другите, споделиха своите истории под формата на вдъхновяващо видео за кампанията. Активисти, дизайнери, писатели, илюстратори, педагози, модели - те са всичко, което искат да бъдат, и не се страхуват да покажат колкото могат.

Време е да излезете отвъд обичайното и да изразите своята оригиналност чрез това, което ви вдъхновява и мотивира. И запомнете - можете да направите всичко, дори когато смятате, че е невъзможно.

Екипът на Buzz

Trenutno nema komentara

Подобни статии

24.
Sep.
2021.
News
Готови ли сте да започнете този есенен сезон с увереност и автентичен стил? С новите и подобрени модели Converse, есента ще бъде изцяло свързана с комфорта и...
25.
Aug.
2021.
News
С гордост представяме иконичния модел Classic Leather, дизайн, създаден от Reebok и Buzz, оставил уникална следа в историята на културата на маратонките в ре...
19.
Aug.
2021.
News
Време е за ново (училищно) начало! Съберете крюто и заедно се впуснете в приключение.
16.
Jun.
2021.
News
Новите тениски Buzz вече са в магазините ни. Представяме ви тренди модели, който ще направят сезона запомнящ се.
15.
Apr.
2021.
News
Брандът adidas продължава своята мисия да бъде eco-friendly, с новата колекция Stan Smith кецове, чийто разпознаваем дизайн сега е по-устойчив.