Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

News
17.03.2022.

ALWAYS BEEN, ALWAYS ORIGINAL − adidas Always Original collection

Готови ли сте да покажете колкото повече можете, какви сте всъщност?

Колекцията adidas Always Original е вдъхновена от творчески, смели и неудържими жени – тези, които безстрашно пристъпват към целите си и изживяват мечтите си докрай, готови да покажат истинската си същност по всяко време. От смели и модерни кройки, през впечатляващи и ярки цветове, до фино подчертани детайли, моделите от колекцията Always Original се открояват със своя смел и автентичен стил. Подобно на жените, които излъчват своята оригиналност, тези модели подчертават колко важна е уникалността.

Тази колекция празнува еволюцията на жените и небинарните хора по света, които полагат ежедневни усилия да покажат своята уникалност чрез различията, които ги определят. Това са хора, които винаги са осъзнавали потенциала си и огромната сила, която притежават. Насърчени от това присъщо разбиране, adidas Originals стартира инициативата Always Original, вдъхновена от неудържими, повсеместни и уникални изрази на оригиналност, изречени чрез гласовете на маргинализирани групи.

Кажете ни какво е оригиналността за вас? Стремеж към уникален израз, смелост да покажеш кой си всъщност или нещо друго? За марка с три ивици те са талантливи и нестандартни жени и небинарни хора, които прокарват границите – динамични създатели на промяна, които не се страхуват да покажат своята автентична и истинска природа. Запознайте се с участниците в инициативата Adidas Always Original, които, за да мотивират другите, споделиха своите истории под формата на вдъхновяващо видео за кампанията. Активисти, дизайнери, писатели, илюстратори, педагози, модели - те са всичко, което искат да бъдат, и не се страхуват да покажат колкото могат.

Време е да излезете отвъд обичайното и да изразите своята оригиналност чрез това, което ви вдъхновява и мотивира. И запомнете - можете да направите всичко, дори когато смятате, че е невъзможно.

Екипът на Buzz

Подобни статии