Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

News
31.03.2022.

REEBOK CLASSIC LEATHER – Великото завръщане на иконата на класическия стил

Почитатели на културата на кецовете, имаме страхотни новини за вас – класиката се завръща. Непреходните и универсални, емблематични кожени маратонки Reebok Classic ще отбележат сезона пролет/лято 2022. В морето от иновации, консуматорство и преминаващи тенденции, класическият стил е истинско освежаване в света на модата. Ето защо вярваме, че този модел заслужава да бъде във вашата колекция. Независимо дали сте почитател на класическия стил или от време на време искате да надскочите своите граници, със сигурност няма да сбъркате с тези маратонки, защото – класиката винаги е на мода.

Да не говорим за нейното безсмъртие, а за всичко, което класиката може да направи въпреки постоянния съвременен прогрес. Класиката не трябва да е скучна – тя е вдъхновяваща, движеща се, неудържима. Тя се вписва идеално в почти всеки стил, но въпреки това остава последователна и автентична. Точно това мотивира тази марка да стартира кампанията Always Classic и да насочи вниманието си към своя емблематичен модел - Reebok Classic Leather.

Има много начини да покажете своята уникалност и класиката е един от тях. Не е нужно да отивате далеч – започнете със себе си, защото имате много да предложите. Бъдете това, което сте, бъдете уникална класика. Кампанията Always Classic е създадена, за да отпразнува пионерите на стила, които искат да покажат какво означава за тях да бъдат класика. Това са вдъхновяващи истории за хора, които преместват границите на стила отново и отново, вдъхновяващи феновете да бъдат смели участници в промяната в света, който ги заобикаля. Ако искаме да продължим напред, трябва да се поучим от миналото и да насърчаваме нашето наследство. Точно това ни казва най-новата колекция от емблематични класики на маратонки.

Като неразделна част от наследството на Reebok, класическите кожени маратонки се появиха премиерно през 1983 г. Ако се чудите какво ги прави специални, отговорът се крие в това, че са възможно най-класически. Изчистен и почти перфектен силует с горна част, изработена от най-меката кожа, а зашитите детайли и разпознаваемото лого са проектирани да се адаптират лесно към всяко облекло. Тази прочута колекция е любима на феновете по целия свят от десетилетия и този сезон излиза на сцената, ободрена с нови цветови комбинации - класически, разбира се. Когато говорим за пролетни, слънчеви дни, не можем да пренебрегнем белите маратонки, защото те издигат всяка комбинация от дрехи на следващо ниво. За почитателите на семплата визия има маратонки Reebok Classic в черно, които лесно ще паснат с всичко, което носите.

Не забравяйте да освежите вашата колекция от маратонки тази пролет с поне един чифт класически маратонки, които ще можете да носите през всеки идващ сезон. Модели от новата колекция Reebok Classic Leather можете да намерите в магазините на Buzz, а също и онлайн.

Екипът на Buzz

Подобни статии