Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

News
07.04.2022.

БЪДИ ПОБЕДИТЕЛ В ИГРАТА НА МОДАТА

Обичаш баскетбола? Прекарваш нощи в очакване на мачове от NBA? Имаш ли любим отбор? Или просто искаш всички да кажат "Човече, какви маратонки!“ когато те видят? Всяка причина да закупите новите модели Converse MVP е добра. Любовта ви към баскетболния стил най-накрая може да излезе на преден план! Продължавайте да четете и разберете всичко за новите маратонки Converse в нашето предложение.

Асиметрични, с детайли в цветовете на най-успешните франчайзи на NBA през последните десетилетия, ще обичате маратонките Pro Leather 75th Anniversary. Дизайнът им е освежен с кожени части, мрежест език и линия, вдъхновена от материалите, използвани в NBA за направата на фланелки. Междувременно стелката SmartFOAM върши своята работа, ако отидете да вкарате няколко коша.

Искате нещо още по-изразително? Не се притеснявайте, има модел Chuck 70 75th Anniversary. Проектиран по оригиналния модел от седемдесетте и изработен в цветовете на различни NBA отбори, всеки чифт има ретро детайли върху себе си, но и NBA брандинг, който недвусмислено показва в чия слава са създадени тези маратонки. Ако не играете с тях на баскетболното игрище, стелката OrthoLite е там, за да можете удобно да гледате мача от трибуните.

За най-смелите е моделът Weapon CX 75th Anniversary – първоначално създаден през 1986 г. и преработен в чест на най-добрата игра в света. Подчертана CX подметка и лека, отзивчива CX стелка са най-новата технология, когато става въпрос за комфорт. Знаем, че няма да устоите на изкушението да чуете скърцането на паркета под краката си, щом скочите в този фантастичен модел.

Независимо какъв е изборът ви, едно е сигурно, в новите модели маратонки на Converse ще бъдете звезда – както на терена, така и извън него. Потърсете ги онлайн или в някой от магазините на Buzz.

Екипът на Buzz

Подобни статии