Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

News
20.04.2022.

КОЛЕКЦИЯ NAPAPIJRI SS22: Избери своето пътешествие

Когато мислите как да използвате стила си, за да доминирате този сезон, вие сте на правилното място. Сега е моментът да обновите тоалета си с модели от новата колекция SS22 NAPAPIJRI и да отнесете пролетните си комбинации до съвършенство.

Вдъхновението за тази колекция идва директно от произхода на марката NAPAPIJRI, Valle d’Aosta. Неговите цветове, природа и живот на открито са вдъхновени от дрехите от новата колекция, които празнуват завръщането към природата, свободата и мобилността.

NAPAPIJRI − ангажимент към устойчива мода, дизайн и иновации

Колекцията се отличава с динамичен дизайн, първокласни, издръжливи материи и иновативни покрития. От 100% рециклируем материал, C2C Gold Certified® Circular Series, до памучни дрехи Supima® - новата колекция NAPAPIJRI продължава да подкрепя ангажимента на марката към устойчива мода и го подчертава чрез дизайн и иновации.

Ключовата дума за цялата колекция е производителност. От градски живот до планинско приключение, колекцията SS22 носи комфорт и удобство за носене, с палитра от цветове, вдъхновени от природата - от тъмнозелено до розово и зимно сиво.

Колекцията NAPAPIJRI съчетава полезно, практично и активно облекло чрез материали и детайли - многофункционални, леки якета и класически Cordura® памучни елеци, суитшърти и тениски от 100% памук Supima®. С вградени модерни детайли, тази градска колекция разглежда всички възможности на природата като място за приключения, а енергийният дух е канализиран дори в тениските и суитшъртите с мотиви и щампи, вдъхновени от клубната култура на 90-те.

NORTHFAHRER − еволюцията на емблематичния стил NAPAPIJRI Anorak

Колекция SS22 носи необичайна иновация - NORTHFAHRER, най-новата интерпретация на анораците в емблематичната естетика NAPAPIJRI. Елегантното градско яке NORTHFARER издига стила ни на по-високо ниво. Изработено от първокласен, изключително лек Cordura® материал за многофункционална производителност, то е водоустойчиво, ветроустойчиво и не съдържа PFC. Вдъхновено от корените на NAPAPIJRI, якето NORTHFARER в модното си изражение носи очертанията на Mont Blanc и говори за автентичната връзка на марката с природата, изследването и нейния енергичен, новаторски дух, като в същото време се вписва дори в повечето градски среди.

Не забравяме и най-известното яке NAPAPIJRI RAINFOREST, което този сезон ни радва със своите щампи и класически варианти, чрез абсолютното доминиране на детайла и уникалния принт.

Независимо как изглежда всяка отделна експедиция, колекцията NAPAPIJRI SS22 е там, за да направи всеки момент незабравим.

Изразете своя стил чрез модерни и вечни модели и аксесоари NAPAPIJRI в различни вдъхновяващи цветове и разпознаваеми дизайни. С предложението NAPAPIJRI от новата колекция SS22 бъдете икона на стил и комбинирайте тоалети, в които ще се чувствате удобно и със стил.

Eкипа на Buzz

Подобни статии