Free Delivery

Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Click And Collect

Вземи поръчката си от наш магазин

Sport and Bonus

Нашата лоялна програма е факт!

News
23.05.2022.

Raffle Time: Air Jordan 1 Mid Mystic Navy Mint Foam

ПОДГОТОВЕТЕ СЕ ЗА НОВАТА BUZZ ОНЛАЙН ТОМБОЛА

Моделът във фокуса на нашата нова ОНЛАЙН ТОМБОЛА идва от семейството на Nike. Това е Air Jordan 1 Mid “Mystic Navy Mint Foam” в култова цветова комбинация.

Кецовете, които покоряват най-големите фенове със своя култов и изключително впечатляващ дизайн, съдържат всички елементи, характерни за Nike. Убедени сме, че ще искате те да бъдат във вашата колекция.

Ето защо, в четвъртък, 26 май не пропускайте новата онлайн томбола на BUZZ.

КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВИТЕ, ЗА ДА УЧАСТВАТЕ В ОНЛАЙН ТОМБОЛАТА НА BUZZ?

Записването за томболата започва в четвъртък, 26 май в 10 ч. и продължава до 14 ч. Като кликнете върху банера, който ще бъде видим на нашия уебсайт, ще се отвори формуляр, в който трябва да попълните данните си.

Участник може да се регистрира за томболата само веднъж, от един компютър или IP адрес. Когато въвеждате данните си, трябва да посочите размера на обувката, която искате да купите, но също така да посочите дали маратонките ви ще бъдат доставени до адрес или ще ги купите в нашите магазини в Paradise center, Сердика център, The Mall, Mall Plovdiv, Grand Mall Varna или Galeria Burgas.

Air Jordan 1 Mid “Mystic Navy Mint Foam” ще се предлага в размери от 41 до 46 на цена от 239.99 лв. След попълване на формуляра на вашия имейл адрес ще бъде изпратено имейл, потвърждаващ, че сте кандидатствали успешно за томбола. Избраните за закупуване на този ексклузивен модел Air Jordan 1 Mid “Mystic Navy Mint Foam” ще бъдат уведомени същия ден.

Ако сте били избрани за правото да закупите модела и сте посочили това да стане в наш магазин, ще имате 48 часа, за да купите Air Jordan 1 Mid “Mystic Navy Mint Foam” в размера, за който сте кандидатствали.

Очакваме ви в новата онлайн томбола на BUZZ. Късмет!

Екипът на BUZZ

Trenutno nema komentara

Подобни статии

24.
Sep.
2021.
News
Готови ли сте да започнете този есенен сезон с увереност и автентичен стил? С новите и подобрени модели Converse, есента ще бъде изцяло свързана с комфорта и...
25.
Aug.
2021.
News
С гордост представяме иконичния модел Classic Leather, дизайн, създаден от Reebok и Buzz, оставил уникална следа в историята на културата на маратонките в ре...