Free Delivery

Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Click And Collect

Вземи поръчката си от наш магазин

Sport and Bonus

Нашата лоялна програма е факт!

News
27.05.2022.

Raffle Time: Nike Dunk Low Retro “White / Black”

ПОДГОТОВЕТЕ СЕ ЗА НОВАТА BUZZ ОНЛАЙН ТОМБОЛА

Моделът във фокуса на нашата нова ОНЛАЙН ТОМБОЛА идва от семейството на Nike. Това е Dunk Low Retro “White / Black” в класическа цветова комбинация.

Кецовете, които покоряват най-големите фенове със своя култов и изключително впечатляващ дизайн, съдържат всички елементи, характерни за Nike. Убедени сме, че ще искате те да бъдат във вашата колекция.

Ето защо, в понеделник, 30 май не пропускайте новата онлайн томбола на BUZZ.

КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВИТЕ, ЗА ДА УЧАСТВАТЕ В ОНЛАЙН ТОМБОЛАТА НА BUZZ?

Записването за томболата започва в поенеделник, 30 май в 10 ч. и продължава до 14 ч. Като кликнете върху банера, който ще бъде видим на нашия уебсайт, ще се отвори формуляр, в който трябва да попълните данните си.

Участник може да се регистрира за томболата само веднъж, от един компютър или IP адрес. Когато въвеждате данните си, трябва да посочите размера на обувката, която искате да купите, но също така да посочите дали маратонките ви ще бъдат доставени до адрес или ще ги купите в нашите магазини в Paradise center, Сердика център, Mall Plovdiv, Grand Mall Varna или Galeria Burgas.

Nike Dunk Low Retro “White / Black” ще се предлага в размери от 41 до 46 на цена от 199.99 лв. След попълване на формуляра на вашия имейл адрес ще бъде изпратено имейл, потвърждаващ, че сте кандидатствали успешно за томбола. Избраните за закупуване на този ексклузивен модел Nike Dunk Low Retro “White / Black” ще бъдат уведомени същия ден.

Ако сте били избрани за правото да закупите модела и сте посочили това да стане в наш магазин, ще имате 48 часа, за да купите Nike Dunk Low Retro “White / Black” в размера, за който сте кандидатствали.

Очакваме ви в новата онлайн томбола на BUZZ. Късмет!

Екипът на BUZZ

Trenutno nema komentara

Подобни статии

24.
Sep.
2021.
News
Готови ли сте да започнете този есенен сезон с увереност и автентичен стил? С новите и подобрени модели Converse, есента ще бъде изцяло свързана с комфорта и...
25.
Aug.
2021.
News
С гордост представяме иконичния модел Classic Leather, дизайн, създаден от Reebok и Buzz, оставил уникална следа в историята на културата на маратонките в ре...