Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

News
07.06.2022.

ЛЯТОТО Е ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ - НОВАТА КОЛЕКЦИЯ ТОКУ-ЩО ПРИСТИГНА

Хей, някой каза ли лято? Да, правилно чухте - лятото е точно зад ъгъла! Предстоят ни дълги, горещи дни и още по-дълги нощи, от които трябва да се възползваме максимално. Ще се съгласите, че това е най-доброто време от годината за срещи на открито, страхотно прекарване с отбора си и за най-лудите партита в града. Така че пригответе се за още един незабравим сезон, вдишайте дълбоко и започнете летните си приключения.

Най-новата колекция Buzz пристигна и е готова да ви отнесе - Pulse of the summer е слоганът, с който искаме да подчертаем цветните, пърхащи и закачливи артикули, приготвени за нас този сезон от някои от водещите марки. Nike, adidas, Reebok, Puma, New Balance, Converse, Asics, Napapijri са само част от многото, които могат да бъдат намерени в нашето предложение. Нека видим какви интересни неща ни носят за горещите летни дни.

Тениските, като неизбежно облекло във всеки летен гардероб, ще ви развълнуват с цветове, щампи и брандиращи детайли, поради което ще искате да ги носите всеки ден. Изборът е страхотен, така че не забравяйте – който и модел да изберете, няма да сбъркате, защото няма строги правила за тоалета в градски уличен стил. Единственото, което има значение, е да се чувствате страхотно, когато ги носите.

За дамите, които следват тенденциите и искат да подчертаят своята автентичност, роклите определено са задължителни това лято. Къси или дълги, ежедневни или с кройки, които следват линията на тялото – роклите с ефектен цвят ще ви запленят от пръв поглед. И когато разберете колко добре се съчетават с любимите ви маратонки и bucket шапка, която от известно време е основен моден детайл, няма съмнение, че ще изберете някой от моделите на Nike или adidas, които предлагаме.

Страхотна новина за отбора на мъжете - късите панталони с различни дизайни и кройки ще са императив този сезон, защото са толкова готини и удобни, че летните дни, прекарани в тях, ще бъдат удоволствие. Освен стандартните, незаменими са и памучни, хавлиени шорти, както и леки шумолещи материали. Цветовете варират от пастелно зелено, розово и жълто, през поразително оранжево, чак до класически и намалени тонове като бяло, сиво, тъмносиньо и черно.

Почитателите на сникър културата ще имат повече причини да се появяват на най-добрите градски събирания това лято, защото моделите от последната лятна колекция са толкова вдъхновяващи и мотивиращи за движение. Сигурни сме, че няма да останете имунизирани от тенденциите, които са „заковани” от някои от водещите производители на кецове. Някои от легендарните силуети са освежени с летни комбинации от цветове и щампи, така че Nike са подготвили за този сезон модели Air Max, Force, Blazer, Huarache и Dunk, които носят истинско лятно настроение. Не очаквахме нищо по-малко от adidas, Reebok, Converse, Puma и New Balance, които лесно ще намерят път към градските трендсетъри. За тези, които искат нещо ново и различно, има най-новите лайфстайл модели на марката Asics, които са разпознаваеми със своя комфорт и вдъхновен от спорта дизайн.

Не забравяйте да използвате всеки момент от това лято по възможно най-добрия начин - продължавайте да се движите, следвайте летния ритъм и положителните вибрации. Съберете отбора си и доминирайте, завладявайте улиците и бъдете неудържими, защото лятото е за забавление.

Всички модели от новата колекция можете да намерите в магазините на Buzz или онлайн.

Екипът на BUZZ

Подобни статии