Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Crew slider
Buzz crew
Buzz crew
Buzz crew
News
News
arivals
arivals
Opportunities
Opportunities
Blogger Pick
Blogger Pick

Blogger Pick

25.
Nov
2020
Blogger Pick
Хей, Хей! Време е за днешното блог стори. Иска ми се да акцентирам върху това колко удобни са нещата, с които сме облечени, и нямам предвид пижамата, а стилните дрехи, с които се обличаме всеки ден.
12.
Nov
2020
Blogger Pick
Здравейте, здравейте, мили мои сникър маниаци. Готови ли сте да се присъедините към мен за новото ми стори тази седмица? Аз съм Andreea Din и ще съм вашия гид. Мисля, че пред последните две години съм виждала класически модел след класически модел да получават своите съвременни преобразявания, за да покажат, че могат да издържат всеки тест на времето. Е, звездите на днешния епизод не могат да бъдат описани по този начин. Без повече приказки, представям ви Nike AF1 Shadow RTL – OG икона, облечена в допълнителен пласт вълнение.
03.
Nov
2020
Blogger Pick
Здравейте на всички, За първи път съм тук с Pero Martić, геймърът от Словения, YouTube-ър, актьор и певец. Въпреки че лесно мога да работя от вкъщи без затруднения, ситуацията в момента показа страшното си лице. И независимо на какъв етап сме в момента, винаги трябва да намираме нещо, което да ни кара да се усмихваме всеки ден. Може би сега е време да направим нови открития и да намерим нови възможности да изградим едно по-добро бъдеще. Затова забравете за негативните емоции поне за малко и се надявам написаното от мен да направи деня ви по-слънчев, а снимките от фотосесията ми с BUZZ да вдъхновят избора на следващия ви аутфит.
28.
Oct
2020
Blogger Pick
Здравейте, хора! Пак съм аз. Както знаете, моят стил е спортно-елегантен. Бих го писала като кежуъл и преди всичко – удобен. В ежедневието ми, което включва ходене до колежа и на разходка, обикновено избирам дрехи, които да са ми топли и комфортни. В зависимост от настроението ми обичам да вплитам модни детайли, които да привличат внимание и да добавят нов нюанс в аутфита ми.
20.
Oct
2020
Blogger Pick
Здравейте,   Аз съм Реми и съм танцьор и хореограф. Всички можем да се съгласим, че тази година е доста необичайна, особено за хора като мен. Цял живот съм изразявал себе си чрез танца. Това, което ме кара да сe развивам е това да постигна мечтите си и целите, кoито съм си поставил.
14.
Oct
2020
Blogger Pick
Здравейте всички, Аз съм Антония! Много се радвам, че имам възможност да дадем старт заедно с това стори! Аз съм на 19 и любовта ми към музиката е това, за което живея.
07.
Oct
2020
Blogger Pick
Първата дума, която се появи в ума ми, когато видях adidas ZX 2K Boost, е свежи. Тези кецове са създадени да направят дори и най-дъждовния ден по-светъл, но първо нека започна с урок по история.
30.
Sep
2020
Blogger Pick
Те са Dream Team до живот. Запознайте се с най-новите членове на The Coolest School Crew.
23.
Sep
2020
Blogger Pick
Колко от вас са се запознали с най-добрите си приятели, съвсем случайно? И колко от вас считат, че най-добрият им приятел е като член на семейството? Представяме ви Anastasia, Ines, Andrea, Ana и Mateja. 4 момичета и едно момче – всички те са със съвсем различни интереси и хобита, но заедно правят невероятен екип, който е обединен от общата си любов към забавлението и добрата компания.