Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Crew slider
Buzz crew
Buzz crew
Buzz crew
News
News
arivals
arivals
Opportunities
Opportunities
Blogger Pick
Blogger Pick

Blogger Pick

04.
Jul
2018
Blogger Pick
Истинският sneaker lover черпи вдъхновение от колекциите си. Е моите Nike кецове определено не запълват само гардероба за обувки, но внасят цвят и новост в живота и работата ми.
27.
Jun
2018
Blogger Pick
Не знам за вас, но аз обичам тази лятна еуфория, която за мен започна преди известно време с настъпването на любимия ми сезон. Струва ми се, че всяко лято се сблъсквам с ново настроение, когато става дума за стил. Това може да се счита за проблем, защото започвам да търся нови екипи, които предварително знам, че няма да мога да използвам следващото лято. Ето защо се опитвам винаги да си  купувам обувки, които са прости, класически и мога да ги нося през следващата година. И тези обувки са най-красивите.
20.
Jun
2018
Blogger Pick
Днес реших да опиша накратко историята на един от най-емблематичните модели, създавани някога, Cortez. Nike Cortez, оригинално от Орегон, нямаше да бъде реалност, ако двама мъже, основателите на NIKE Inc., не бяха обединили усилията си. Двамата мъже са Bill Bowerman, университетски треньор, и Phil Knight, състезател в отбора на Bowerman. Двамата бързо станали много добри приятели, после и бизнес партньори, след което инвестирали заедно и внесли от Япония известната марка Onitsuka Tiger, днес ASICS. Основали компания, която нарекли Blue Ribbon Sport.
13.
Jun
2018
Blogger Pick
50-годишнината е голям момент не само за Puma, но и за цялата индустрия. Puma е от марките, които винаги са заемали водещо място и са вдъхновявали хората да очакват новите им модели с нетърпение. Особено специален е моделът Puma Select Platform Hyper Emb. С познатия силует на Puma, платформа в стил гръндж и щампа с флорални мотиви.
23.
May
2018
Blogger Pick
Когато той застана за първи път на линията за свободен удар, обут в своите кецове и отсътпи крачка назад с добре познатата ни усмивка, всички знаехме, че ще се случи нещо фантатично. Планетата Земя спираше въртенето около оста си за момент, хората по света затаяваха дъх и изглеждаше сякаш въздухът им ще свърши, докато Негово летящо Височествоизвършваше своя полет... Майкъл Джордан забиваше топката с отскок от линията за свободен удар, описвайки добре познатия ни силует с широко разкрачени крака, изнесена напред дясна ръка и изплезен език.
12.
Apr
2018
Blogger Pick
Когато слънцето ни огрява през пролетните дни като тези, времето диктува да се носят бели  неща - тениски, горнища, шапки и обувки. Nike Air VaporMax Plus Triple White дебютира в началото на 2018 г. Тъй като това е "най-чистият" модел на този силует досега, можем да очакваме безпрецедентна истерия сред тези, които обичат маратонките. В края на краищата, кой не би могъл да оцени обувка в три нюанса на бялото?
29.
Mar
2018
Blogger Pick
Здравейте, момчета! Изморени ли сте от това гадно време? Очаквате ли по-топлите дни? За тези, които харесват топлото време и за тези, които не го харесват, имам “истинска лятна схема” в света на маратонките. Първо, искам да благодаря на всички, които успяха да бъдат част от празнуването на AIR MAX DAY с нас в Баня Лука. Надявам се да сте си изкарали добре и по деведесетарски. Както всяка година, между февруари и средата на март, NIKE “разтърсва” живота на колекционерите, като връща някой ретро модел към живот, но и представя нов модел. Тази година това е Air Max 270
07.
Feb
2018
Blogger Pick
Независимо, кой какво казва, безспорно едно нещо е винаги на мода, -  да бъдеш уникален ... Аз на пример, винаги издирвам fancy маратонки и не ми пука какво мислят всички останали. Обичам моя стил и бях развълнувана че вече е пуснат новият  дуо пакет Nike Air Max "Lux". Той  включва  едни  от най-популярните модели Air Max - Air Max 90 и Air Max 97.