Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Crew slider
Buzz crew
Buzz crew
Buzz crew
News
News
arivals
arivals
Opportunities
Opportunities
Blogger Pick
Blogger Pick

Blogger Pick

18.
Sep
2019
Blogger Pick
Здравейте, хора, В този блог ще ви представя моите нови любими кецове - перфектните, готини, сладки и тренди adidas Samba Rose. Ще ви разкажа за тяхната много интересна история и най-важното – в колко различни комбинации можете да ги носите.
04.
Sep
2019
Blogger Pick
Хората, които ме познават, знаят колко много обичам Air Max. Нося ги постоянно и честно казано, не мога да си представя и ден без да съм с тях. Имам доста в колекцията си и дори аз самата не знам точния им брой, но сега е почти завършена, благодарение на още един модел – Nike Air Max 200.
28.
Aug
2019
Blogger Pick
Носталгията по 90-те. За музиката и стила на ерата. Така мога да опиша емоциите си в последно време. Когато навлязох в хип-хоп света, започнах все повече да забелязвам буквата  F в червено и синьо на якета и горнища, носени от легенди като LL Cool J, Big Daddy Kane, 2Pac и Nas.
22.
Aug
2019
Blogger Pick
Здравейте от мен - DJ Akasha. Аз съм DJ и организатор на различни Хип Хоп събития под шапката на платформата Rock On Jamz. От скоро съм част от  Buzz Crew и предстои да Ви представям страстта си към sneaker културата през призмата на Хип Хопа.
07.
Aug
2019
Blogger Pick
Здравейте, братя и сестри от снийкър културата! Отново е онова време от годината, когато слънцето блести ярко и силно, готините вайбове са навсякъде около нас, а животът се подава от всеки ъгъл на големия град. Време на спокойствие, но и на забавления и фестивали, на които любимите ни изпълнители споделят любовта си с нас и я разпръскват във въздуха. Говорейки за любов, на 19ти юли Nike лансира нов силует – Air Max 200, за който няма нужда да споменавам, че си го взех веднага щом новините стигнаха до мен.
01.
Aug
2019
Blogger Pick
Здравейте, хора :) липсвах ли ви? Отново съм тук и този път ви представям любимите ми обувки за лятото - Puma Thunder. Може би се питате защо са ми любими и защо точно този цвят?
25.
Jul
2019
Blogger Pick
Здравейте, хора! Аз съм AdnanBro с ново стори за вас и вече започвам да свиквам с писането на блог постове. Въпреки че по-добре се разбирам с дигиталния свят и социалните мрежи, възможността да пиша е много готина. Затова искам да благодаря на BUZZ за възможността да пробват и този тип комуникация. Надявам се и че ще научите интересна информация от моите сторита.
17.
Jul
2019
Blogger Pick
New Balance 997 е класика, с която няма как да сбъркаш. Не мога скрия радостта си, че точно този модел се завръща в магазините за летния сезон, защото това не се случва често. Сякаш един от първите създатели на кецове в света е решил, че е време 997 да бъдат пуснати в машината на времето, с подобрени нови материали, нов дизайн и цветове и освен това да бъдат достъпни на всеки. 
03.
Jul
2019
Blogger Pick
Преди няколко дни Нанджинг стана най-далечната източна точка, която съм посещавала след залива Халонг. Градът в Източен Китай беше мястото, за което се бях запътила. Както винаги, причината за пътуването ми, бяха танците.