Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Crew slider
Buzz crew
Buzz crew
Buzz crew
News
News
arivals
arivals
Opportunities
Opportunities
Blogger Pick
Blogger Pick

Blogger Pick

15.
Jan
2020
Blogger Pick
Дойде времето за новогодишните резолюции, и аз бързо се насочих към Thunder заедно с моето Buzz Crew. Последните две седмици бяха много забавни, прекарахме време с приятелите и семействата си и натрупахме много нови страхотни спомени. А сега стоим пред новата, красива, свободна, вдъхновяваща и креативна 2020 и си пожелавам всички да извлечем максимума от нея. И нека започнем да постигаме целите си.
18.
Dec
2019
Blogger Pick
С началото на новия сезон на NBA идва и по-хладното време. Когато носиш кецове цял живот, изниква въпросът какво да обуеш, за да покриеш глезените си, докато си пиеш чая навън. Лично аз не си купувам боти или ботуши, а се спирам на по-обемни и по-високи баскетболни обувки. Но кои да избера за този сезон? Дори и да съм със затворени очи, изборът ми би бил Air Jordan Spizike. Защо? Ще ви разкажа малка история.
04.
Dec
2019
Blogger Pick
Здравейте хора,   Напоследък много пътувам, посетих невероятни места и имах късмета да се срещна със страхотни хора! Някой друг път мога да ви разкажа малко повече за южноамерикнското ми турне, както и за европейската обиколка, на което бях, заедно с „Мистерията на българските гласове“ . Прибрах се зареден с огромни дози енергия и вдъхновение за нови подвизи.
20.
Nov
2019
Blogger Pick
Момичета и момчета, време е! О, вече мога да усетя виелиците и студения вятър, които ще обвият красивия град. Но аз няма да позволя това да ме забави. Решен съм да не губя мобилността си през зимата и да съм все толкова активен, колкото и през останалото време от годината, и да не изоставям най-важното за мен – комфорта. Имайки предвид това, реших да се разходя до Buzz Sneakers, където приятелите ми ми показаха тези Nike Rhyodomo. Стратегията ми е да ги използвам като първа стъпка в защитата ми от студа.
06.
Nov
2019
Blogger Pick
Здравейте, банда! Горещите дни бавно си отиват, но това със сигурност не е случаят с новите модели кецове!
23.
Oct
2019
Blogger Pick
Nike Air Max 270 React са доказателството, че между артистите, автентичното изкуство и стила не е нужно да има несъответствия.
09.
Oct
2019
Blogger Pick
За всички фенове на готините кецове, Sneakerville вероятно е най-готиното събитие, което някога се е случвало в региона. Хей, това е фестивал на кецовете! Нищо по-запомнящо се не се е случвало от тук от Шоколадовия фест насам. Последният път, когато организирах 2Hot4Stage Fest, видях как изглежда една изложба на кецове и какви са хората, които я посещават. Бях зашеметен от това как олд скуул дизайнът беше демонстриран през този ден. И това е само началото на това, което ще се случи в Белград!
02.
Oct
2019
Blogger Pick
Толкова ярки, толкова готини, цветовете изскачат от модела, точно толкова, че напълно да преобразят стила ти. Хората си разбират от работата. Аз съм El Nino, човекът който днес ще ви запознае с новите Air Max 95 LV8.
25.
Sep
2019
Blogger Pick
Здравейте, хора! В предишните си блог сторита имах възможността да ви разкажа за любимите си модели adidas и Nike. Въпреки че почти никога не се отклонявам в избора си между тези две марки, обичам и да пробвам нови неща и затова днес ще ви поканя в света на Puma RS-X.