Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Crew slider
Buzz crew
Buzz crew
Buzz crew
News
News
arivals
arivals
Opportunities
Opportunities
Blogger Pick
Blogger Pick

Blogger Pick

08.
Apr
2020
Blogger Pick
Здравейте отново и от мен  Akasha!  Както някои от вас вече знаят, аз съм един от посланниците на Buzz, а днес освен че ще ви запозная с един модел, който преоткрих - New Balance W 997S, ще споделя с вас и кои са нещата, които поддържат баланса в ежедневието
01.
Apr
2020
Blogger Pick
Здравейте хора,   Пиша ви това блог стори от дома си, в който си стоя от известно време, по-точно – през цялото време. Затова е важно в момента да останем позитивни. Ежедневните занимания със сигурност помагат. Намерете свой ритъм, хобита и упражнения …  Сега е и перфектното време да изчистим обувките си за бягане, да разтребим места вкъщи, което сме отлагали да направим, и да подредим гардероба си.
18.
Mar
2020
Blogger Pick
Хей, хей, хей!   Пак съм тук с ново блог стори! Този път подбрах нещо много cool и извън зоната ми на комфорт що се отнася до стила ми. Представям ви новите ми любими Nike кецове - W Nike Vista Lite.
11.
Mar
2020
Blogger Pick
Здравейте, хора! Andreea Din влиза в зоната и това е първото ми стори… надявам се първото от още много. Почти съм убедена, че станах част от Buzz Crew, защото съм обсебена от шапки и кецове и защото голяма част от дрехите ми се считат на мъжко ърбън облекло. О, и защото обичам фотографията…, което може да се разбира и че обичам да ме снимат. И, ето ме тук, за да ви представя този бомбастичен модел Nike Air Force 1 Shadow Multi-Color.
04.
Mar
2020
Blogger Pick
Здравейте на всички! За първи път ви пиша така. Мога да ви кажа, че съм човек, който израсна в семейство, което се интересува от модата, но все пак не бих се нарекла „роб“ на модните тенденции, въпреки че ги следвам. С времето развих собствения си стил, който често е изпълнен с необичайни комбинации. Обичам да правя миксове между елегантни и спортни дрехи и това е запазената ми марка. Много ми харесва епохата, в която съм в момента, и затова смело си играя с различните модни елементи. И това е моят призив и към вас. Акцент в аутфитите ми са тренди детайлите и в последно време един от тях със сигурност е Nike Air Max 98!
26.
Feb
2020
Blogger Pick
Най-накрая дойде време за първото ми блог стори за 2020. Трябва да призная, че нямах търпение да ви споделя впечатленията си от специалните кецове adidas, които, вярвате или не, вдъхновиха два от ааутфитите ми.
11.
Feb
2020
Blogger Pick
Здравейте, свежи хора! Макар и навън още да сме на зимна вълна, аз съм отправил поглед към новия сезон и цветните New Balance M 850, за които ще ви разкажа днес. Когато ги видях, все едно около тях не съществуваха други кецове. Леко ретро, но някак new-school, вдъхновени от 850 Retro Bring Back, с минималистичен дизайн, но страхотно цветни.
05.
Feb
2020
Blogger Pick
Независимо какво казват другите, едно нещо никога не излиза от мода. И това е да си уникален… Например, аз винаги бързам да намеря по-нестандартни кецове и не ми пука какво ще си помислят останалите. Обичам стила си и искрено се изкефих, когато видях новите Nike Zoom. Като запален Nike фен и едновременно с това обзета от носталгия по стила и модата на 90-те и началото 21-ви век , този модел и е чисто удоволствие за очите и много ме впечатли.
22.
Jan
2020
Blogger Pick
Здравейте, хора и добре дошли в реалността! След толкова много празници и партита се завърнахме към истинския живот. Толкова се радвам, че започвам годината с моето Buzz Crew и New Balance. Хвърлихте ли око на този нов модел? New Balance X Racer е съвършената обувка за този сезон.