Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Crew slider
Buzz crew
Buzz crew
Buzz crew
News
News
arivals
arivals
Opportunities
Opportunities
Blogger Pick
Blogger Pick

Blogger Pick

15.
Jul
2020
Blogger Pick
Някои от вас може би вече ме познават, други – не. Аз съм Katja Spanka и съм част от Buzz Crew от самото му начало. Много се радвам, че мога да работя с тези хора, защото те имат страхотни идеи за различните ни проекти. За това стори създадохме страхотна фотосесия, така че не забравяйте да видите и снимките след текста.
08.
Jul
2020
Blogger Pick
Аххх, лято. Човек просто се пробужда, когато дойде това време от годината. След мрачните и тъжни дни любимият ни сезон дойде. Някак си ми се струва, че всяка година поемам по нов стил за лятото, което е проблем, защото всеки път търся нови и нови дрехи, които знам, че няма да ползвам следващото лято. Затова искам да се уверя, че поне обувките, които купувам, са класически, красиви, семпли и ще мога да нося и в бъдеще.
23.
Jun
2020
Blogger Pick
Здравейте, стоящи си вкъщи момчета и момичета! Наскоро придобитата свобода има по-различен вкус сега, нали? Наспоследък осънавам, че се наслаждавам на малките и не толкова интересните неща, които преди отбягвах. Хубаво e да виждам как постепеннно започва да кипи живот в градовете ни, особено след тези странни няколко седмици на пълна тишина. Мисля, че всички получихме сериозен урок за стоицизма и излязохме от тази ситуация малко по-благодарни и спокойни.
27.
May
2020
Blogger Pick
Здравейте, хора! Пак съм аз! Включвам се сега, когато целият хаос, през който преминахме, приключи. Най-накрая всичко е наред и сме готови да стартираме сезона с цвят и аутфит.
13.
May
2020
Blogger Pick
Здравейте, хора, надявам се да сте добре в този луд период! Аз съм окей и както по-голямата част от хората, прекарах първите седмици вкъщи в стриктна изолация, свиквайки с новата ситуация и опитвайки се да правя различни предизвикателства.
06.
May
2020
Blogger Pick
Ето ме и мен с ново стори, но по малко по-различен начин. Ако сте прекарали последния месец и половина под карантина като мен, това само означава, че сте развили нови навици и имате нов ежедневен ритъм.
15.
Apr
2020
Blogger Pick
Всичко, което можете да направите за колекцията си,  докато сте между четири стени