Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Crew slider
Buzz crew
Buzz crew
Buzz crew
News
News
arivals
arivals
Opportunities
Opportunities
Blogger Pick
Blogger Pick

Blogger Pick

16.
Jan
2019
Blogger Pick
Nike Cortez са не просто кецове, а институция. Първата вълна модели на най-яката марка е първо създадена като маратонка за бягане, но по-късно създателите й я ушиват за всички възможни спортове и модни комбинации. Cortez се превръщат в тотален хит на Олимпийските игри през 1972 и привличат интерес по целия свят. Разбира се, първите, които ги обуват, са световно известни имена от онова време – спортисти, актьори, певци. Именно по тази причина те постигат и световна слава. Но не всяка маратонка може да се задържи на върха на вълната, ако не е удобна и същевременно със семпъл, но перфектен дизайн. Няма да преувелича, ако кажа, че ако не беше Cortez, Nike нямаше да е това, което познаваме днес.
09.
Jan
2019
Blogger Pick
Хората са различни по всевъзможни начини и е супер трудно да си представиш, че двама напълно противоположни човека, всъщност могат да са много близки. Това, което ни отличава един от друг е начинът, по който гледаме на света. Впечатляваме се от разнообразни неща, всеки има своите интереси и просто имаме различни представи за красотата. Именно това прави хората и средата ни красиви. Представяш ли си, колко щеше да е скучен светът, ако всички бяхме еднакви?
19.
Dec
2018
Blogger Pick
Хей! Казвам се Дзив и май вече е време да се опознаем по-добре. Ако досега не сте имали възможност да разберете кой съм и с какво се занимавам - още по-добре, докато ви представям един от любимите си брандове и зимния модел adidas Originals Superstar Boot ще добиете представа що за човек съм.
12.
Dec
2018
Blogger Pick
Аз съм Александър Пелтеков, по-известен като рапъра Alex P. Започнах да създавам музика още в началото на 90-те, когато бях дете. Роден и отраснал съм в Люлин и все още живея там. Живял съм в няколко други държави, но тук съм най-силен, тук си тежа на мястото. В песните си говоря за нещата, които са важни за мен, за проблемите в обществото ни.
05.
Dec
2018
Blogger Pick
Празниците наближават, а с тях и задължителните партита - корпоративни и с приятели. Неизменна част от това време на годината е и въпросът: Къде ще си на Нова година?
29.
Nov
2018
Blogger Pick
Разнообразието от кецове е огромно, дизайните се променят ежедневно и неслучайно са едни от най-предпочитаните модели, когато става въпрос за обувки. Днес, когато имаме толкова голям избор е адски трудно да намерим уникален начин, с който да се отличаваме. А ако си отдаден на модата - този избор стара дори по-труден. Как да вземеш най-доброто решение сред стотици модели, които харесваш? Кецовете трябва да подхождат на характера ти, но и да са финалният щрих към аутфита ти. Все пак трябва да са точните и откъм комфорт, защото ще си по цял ден с тях и в тях. Но веднъж намериш ли перфектния чифт - трудно ще му изневериш. Новите Air Max 90 са моята любов от пръв поглед. Любим цвят, добре позната линия и комфорт типичен за тях, са само част от причините да се превърнат във верен съмишленик на градския човек.
22.
Nov
2018
Blogger Pick
Здрасти, аз съм Јане, най-новото попълнение в крюто на Buzz Македония. Нека външният ми вид не ви заблуждава, не съм стандартният човек, който ще видите из Instagram фийда си. Работя като счетоводител и за да имам баланс в деня си, разнообразявам с стил и фотография.  Това е първото ми от многото предстоящи блог сторита. Така че нека се захващаме с най-важното, а именно - кецовете.
14.
Nov
2018
Blogger Pick
Хей, хора! Като за начало - аз съм Воджислав, но може да ме наричате както ви е кеф - от Паня до Тарзан. Ако все още не знаете кой съм, време е да се запознаем чрез историята за новите Nike Air Force 1 Utility.
08.
Nov
2018
Blogger Pick
Хей, хора. Удоволствие е отново да пиша за блога и то особено, когато трябва да си поговорим за една модерна класика. Настанете се, облегнете се удобно и ми позволете да ви излея мислите си по иконичните Nike SF Air Force 1 Mid.