Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Crew slider
Buzz crew
Buzz crew
Buzz crew
News
News
arivals
arivals
Opportunities
Opportunities
Blogger Pick
Blogger Pick

Блог

12.
Aug
2020
Blogger Pick
Здравейте хора,   От доста време не съм писал, знам, но никога не е късно да се завърнеш с добро Buzz Crew стори, особено когато поводът е толкова готин. Този път се снимахме с новите Buzz тениски.
12.
Aug
2020
Blogger Pick
Здравейте, хора! По време на горещите летни дни си починахме малко от танците и решихме да потърсим нови кецове, с които ще покорим всеки дансинг. Buzz Crew ни подсказаха, че в BUZZ има нови кецове, които ще ни отвеят главите, и наистина в момента, в който видяхме New Balance 327, сякаш те крещяха „Suzana! Franjo!“.
05.
Aug
2020
Blogger Pick
Здравейте, готини кученца и котенца, това съм аз, Андреаа, и днес покоряваме горещите улици с нашето Buzz Crew и страхотни Puma кецове. Готови ли сте? Ходя по тези улици от дете и съм наблюдавала как този град расте на височина и мога да кажа, че и той е видял и моето израстване, затова, скъпи приятели, мога да твърдя, че сме свързани по повече от един начин…
21.
Jul
2020
Blogger Pick
Здравейте, хора,   Ние сме Реми и Акаша, и нямахме търпение да се завърнем при вас с ново стори. Вече официално е лято и двамата нямахме търпение да се срещнем на живо след дългата пауза. Реми прекара пролетта в танци и онлайн уроци, а Акаша посвети времето си да създаде нови страхотни плейлисти, които само очакват да бъдат чути.
16.
Jul
2020
News
Имате си готино crew в училище, което обича кецове и иска да участва в нашата Back to School кампания? Изпратете ни вашата история и ни разкажете защо сте най-готиното училищно crew.
15.
Jul
2020
Blogger Pick
Някои от вас може би вече ме познават, други – не. Аз съм Katja Spanka и съм част от Buzz Crew от самото му начало. Много се радвам, че мога да работя с тези хора, защото те имат страхотни идеи за различните ни проекти. За това стори създадохме страхотна фотосесия, така че не забравяйте да видите и снимките след текста.
08.
Jul
2020
Blogger Pick
Аххх, лято. Човек просто се пробужда, когато дойде това време от годината. След мрачните и тъжни дни любимият ни сезон дойде. Някак си ми се струва, че всяка година поемам по нов стил за лятото, което е проблем, защото всеки път търся нови и нови дрехи, които знам, че няма да ползвам следващото лято. Затова искам да се уверя, че поне обувките, които купувам, са класически, красиви, семпли и ще мога да нося и в бъдеще.
23.
Jun
2020
Blogger Pick
Здравейте, стоящи си вкъщи момчета и момичета! Наскоро придобитата свобода има по-различен вкус сега, нали? Наспоследък осънавам, че се наслаждавам на малките и не толкова интересните неща, които преди отбягвах. Хубаво e да виждам как постепеннно започва да кипи живот в градовете ни, особено след тези странни няколко седмици на пълна тишина. Мисля, че всички получихме сериозен урок за стоицизма и излязохме от тази ситуация малко по-благодарни и спокойни.