центърът за обслужване на клиенти няма да работи на

1.05, 03.05 и 06.05

Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Crew slider
Buzz crew
Buzz crew
Buzz crew
News
News
arivals
arivals
Opportunities
Opportunities
Blogger Pick
Blogger Pick

Блог

20.
Oct
2020
Blogger Pick
Здравейте,   Аз съм Реми и съм танцьор и хореограф. Всички можем да се съгласим, че тази година е доста необичайна, особено за хора като мен. Цял живот съм изразявал себе си чрез танца. Това, което ме кара да сe развивам е това да постигна мечтите си и целите, кoито съм си поставил.
14.
Oct
2020
Blogger Pick
Здравейте всички, Аз съм Антония! Много се радвам, че имам възможност да дадем старт заедно с това стори! Аз съм на 19 и любовта ми към музиката е това, за което живея.
07.
Oct
2020
Blogger Pick
Първата дума, която се появи в ума ми, когато видях adidas ZX 2K Boost, е свежи. Тези кецове са създадени да направят дори и най-дъждовния ден по-светъл, но първо нека започна с урок по история.
30.
Sep
2020
Blogger Pick
Те са Dream Team до живот. Запознайте се с най-новите членове на The Coolest School Crew.
23.
Sep
2020
Blogger Pick
Колко от вас са се запознали с най-добрите си приятели, съвсем случайно? И колко от вас считат, че най-добрият им приятел е като член на семейството? Представяме ви Anastasia, Ines, Andrea, Ana и Mateja. 4 момичета и едно момче – всички те са със съвсем различни интереси и хобита, но заедно правят невероятен екип, който е обединен от общата си любов към забавлението и добрата компания.
16.
Sep
2020
Blogger Pick
Те никога не спират да танцуват. Диско, хип-хоп, съвременен балет, салса, зумба, бачата… Имат многобройни награди от национални и международни състезания, като най-много се гордеят с първото място в категорията диско танци в малка група, дует или соло, което спечелиха на интернационалното състезание през декември, 2019. Те са Lena Potparić, Staša Radivojević и Mina Đorđević – Лена и Мина са на 18 години, а Стаса е само на 16 – те идват от Крагуевац, град в сърцето на Шумадия, а когато ги видите, разбирате, че Flawless е не просто име на танцовата им група, но и определение, което ги описва перфектно. 
08.
Sep
2020
Blogger Pick
Go Breakers – те имат страст към танца, те са издръжливи и мотивирани, което ги води и до 26 национални титли, 9 европейски и 11 световни титли. Състезания, участия и тренировки в Словения и чужбина не са единствените неща, които ги свързват. Всички членове на отбора са амбициозни, имат желание за работа и имат подобно чувство за хумор и затова те са и истински приятели. Цялото crew се събира преди по-малко от година, но всички негови членове имат чувството, че са се познавали през целия си живот. Винаги знаят как да се изслушват и как да се подкрепят в хубавите и в трудните моменти. За тях брейк танците не са само танци и спорт, а начин да се изразят сред приятелите си. Въпреки изтощителното темпо, нашият отбор винаги намира време и за любимите пица и палачинки. Има ли нужда изобщо да казваме повече или е ясно, че те са най-страхотният отбор?
02.
Sep
2020
Blogger Pick
Представяме ви най-готиния отбор по физика от Сърбия и нашето Готино Ново Училищно crew.
26.
Aug
2020
Blogger Pick
Те не са кръвни братя… те са много повече от това. Те са братя по душа. Танците ги събират и заедно се чувстват като истинско семейство. През 2012 Piticu (част от групата Simplu) пише първата си страница от The Brothers Crew story – концепция, създадена, за да продължи страстта му към танците под мотото „Здраве през танци“.