Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Crew slider
Buzz crew
Buzz crew
Buzz crew
News
News
arivals
arivals
Opportunities
Opportunities
Blogger Pick
Blogger Pick

Блог

04.
Nov
2019
News
Първият снийкър фестивал в Сърбия и най-големият такъв фест в региона - Sneakerville powered by Buzz & Tike, се проведе на 13-ти октомври на пристанището в Белград. Опашка на входа се заформи доста преди официалния старт в 11 часа преди обед, а до края на деня посетителите наброяваха 20 000 души. В неделя центърът на Белград се премести на пристанището, а около зоната на Buzz постоянно жужаха хора.
23.
Oct
2019
Blogger Pick
Nike Air Max 270 React са доказателството, че между артистите, автентичното изкуство и стила не е нужно да има несъответствия.
09.
Oct
2019
Blogger Pick
За всички фенове на готините кецове, Sneakerville вероятно е най-готиното събитие, което някога се е случвало в региона. Хей, това е фестивал на кецовете! Нищо по-запомнящо се не се е случвало от тук от Шоколадовия фест насам. Последният път, когато организирах 2Hot4Stage Fest, видях как изглежда една изложба на кецове и какви са хората, които я посещават. Бях зашеметен от това как олд скуул дизайнът беше демонстриран през този ден. И това е само началото на това, което ще се случи в Белград!
02.
Oct
2019
Blogger Pick
Толкова ярки, толкова готини, цветовете изскачат от модела, точно толкова, че напълно да преобразят стила ти. Хората си разбират от работата. Аз съм El Nino, човекът който днес ще ви запознае с новите Air Max 95 LV8.
25.
Sep
2019
Blogger Pick
Здравейте, хора! В предишните си блог сторита имах възможността да ви разкажа за любимите си модели adidas и Nike. Въпреки че почти никога не се отклонявам в избора си между тези две марки, обичам и да пробвам нови неща и затова днес ще ви поканя в света на Puma RS-X.
18.
Sep
2019
Blogger Pick
Здравейте, хора, В този блог ще ви представя моите нови любими кецове - перфектните, готини, сладки и тренди adidas Samba Rose. Ще ви разкажа за тяхната много интересна история и най-важното – в колко различни комбинации можете да ги носите.
04.
Sep
2019
Blogger Pick
Хората, които ме познават, знаят колко много обичам Air Max. Нося ги постоянно и честно казано, не мога да си представя и ден без да съм с тях. Имам доста в колекцията си и дори аз самата не знам точния им брой, но сега е почти завършена, благодарение на още един модел – Nike Air Max 200.
28.
Aug
2019
Blogger Pick
Носталгията по 90-те. За музиката и стила на ерата. Така мога да опиша емоциите си в последно време. Когато навлязох в хип-хоп света, започнах все повече да забелязвам буквата  F в червено и синьо на якета и горнища, носени от легенди като LL Cool J, Big Daddy Kane, 2Pac и Nas.
22.
Aug
2019
News
За тях може да се каже, че са родени готови. Представяме ти Златните деца на Buzz - лицата на новата ни кампания "Ready for School".