Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Crew slider
Buzz crew
Buzz crew
Buzz crew
News
News
arivals
arivals
Opportunities
Opportunities
Blogger Pick
Blogger Pick

Блог

07.
Aug
2019
Blogger Pick
Здравейте, братя и сестри от снийкър културата! Отново е онова време от годината, когато слънцето блести ярко и силно, готините вайбове са навсякъде около нас, а животът се подава от всеки ъгъл на големия град. Време на спокойствие, но и на забавления и фестивали, на които любимите ни изпълнители споделят любовта си с нас и я разпръскват във въздуха. Говорейки за любов, на 19ти юли Nike лансира нов силует – Air Max 200, за който няма нужда да споменавам, че си го взех веднага щом новините стигнаха до мен.
01.
Aug
2019
Blogger Pick
Здравейте, хора :) липсвах ли ви? Отново съм тук и този път ви представям любимите ми обувки за лятото - Puma Thunder. Може би се питате защо са ми любими и защо точно този цвят?
01.
Aug
2019
Buzz crew
Знаем, че вдъхновението може да бъде почерпено от най-различни места и ситуации. Както и от хората. Такива са и членовете на Buzz crew. A новите попълнения в него са Реми Тойн и DJ Akasha, като двете страни на една и съща музикална монета - DJ и танцьор. Този път ви представяме точно тях, а обичайните заподозрени DJ Doncho, SkilleR и Звезди вече познавате.
25.
Jul
2019
Blogger Pick
Здравейте, хора! Аз съм AdnanBro с ново стори за вас и вече започвам да свиквам с писането на блог постове. Въпреки че по-добре се разбирам с дигиталния свят и социалните мрежи, възможността да пиша е много готина. Затова искам да благодаря на BUZZ за възможността да пробват и този тип комуникация. Надявам се и че ще научите интересна информация от моите сторита.
17.
Jul
2019
Blogger Pick
New Balance 997 е класика, с която няма как да сбъркаш. Не мога скрия радостта си, че точно този модел се завръща в магазините за летния сезон, защото това не се случва често. Сякаш един от първите създатели на кецове в света е решил, че е време 997 да бъдат пуснати в машината на времето, с подобрени нови материали, нов дизайн и цветове и освен това да бъдат достъпни на всеки. 
03.
Jul
2019
Blogger Pick
Преди няколко дни Нанджинг стана най-далечната източна точка, която съм посещавала след залива Халонг. Градът в Източен Китай беше мястото, за което се бях запътила. Както винаги, причината за пътуването ми, бяха танците.
26.
Jun
2019
Blogger Pick
Ти истински снийкър ентусиаст ли си? Или може би си бегач? Или и двете? Но ако не си нито едното, нито другото, ще ти бъде простено, ако на пръв поглед не обърнеш сериозно внимание на New Balance 997. Този модел не печели популярността си с дръзки цветове,  технологички изобретения или готин прякор. Тези кецове едва ли ще бъдат забелязани на краката на едно обикновено дете в средата на 90-те. Въпреки всичко този  модел е с уникална история, а 997 разказва как дори и сред хиляди опции, качеството говори само за себе си, без дори да надига високо гласа си.
12.
Jun
2019
Blogger Pick
Всеки знае, че навремето джапанките се носеха след душ или когато излезеш от басейна, защото са практични за тази цел. Но популярният модел Adilette се носи по целия свят и сега и дори се превръща в моден аксесоар.
29.
May
2019
Blogger Pick
Здравейте, снийкър маниаци, аз съм DJ Doncho и това е първото ми блог стори в BUZZ. От известно време съм част от BUZZ Crew и дойде и моят ред да ви разкажа малко повече за себе си и за едни от любимите ми кецове Air Force 1. Към днешна дата се занимавам с много различни дейности. През нощта съм DJ, а през деня върша всичко друго, не съм от хората, които си много обичат да си почиват.