Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Crew slider
Buzz crew
Buzz crew
Buzz crew
News
News
arivals
arivals
Opportunities
Opportunities
Blogger Pick
Blogger Pick

Блог

13.
Mar
2019
Blogger Pick
Хубавият дизайн е едно от нещата, които очаквам от компания като Nike и никога не съм разочарован. Като фенове понякога дори получаваме повече, отколкото сме очаквали, що се отнася до креативност и стил. Толкова много се развълнувах при появата на новия модел, който BUZZ ми представиха, че забравих да се представя. Аз съм El Nino, вашият водещ за днешното стори.
06.
Mar
2019
Blogger Pick
Както можем да забележим уличният стил става все по-популярен и много от нас използват Instagram като извор на вдъхновение. От облекла в стила на стрийт културата от световните седмици на модата до популярните личности на Instagram – почти всички са се отдали на вълната и разменят токчетата за цветни маратонки.  Мога да твърдя, че съм човек, който цени хубавия чифт спортни обувки, които да привличат вниманието, но все пак да са удобни. Според мен, маратонките имат способността да дадат нов вид на едно облекло, защото живея и се обличам по израза „обувките говорят по-силно от думи“.
27.
Feb
2019
Blogger Pick
Здравейте, хора! Време е да се поопознаем малко повече. Знаете, че си падам по модата, архитектурата и изкуството като цяло. Всеки мой ден е толкова динамичен, изпълнен с креативни дейности и всякакви форми на изкуство. Затова ще използвам възможността, за да ви представя моето ежедневие и една от любимите ми спортни марки – adidas.
20.
Feb
2019
Blogger Pick
Аз съм Звезди от блога Mint Stories. Моето виртуално пространство за творчество, вдъхновение, обмяна на идеи, мисли и нови пространства. Може би с някои от вас вече сме се срещали и преди тук, защото от известно време съм част от Buzz crew-то (по-нежната половинка на нашето crew) заедно с невероятните момчета Калин, Alex P, SkilleR, и DJ Doncho.
13.
Feb
2019
Blogger Pick
Не съм забравила как да пиша, но изглежда, че когато духнеш свещите на 30-тия си рожден ден и си пожелаеш нещо, обикновено става дума за повече свободно време през деня, месеца и годината. И в запълнения график за свободно време, пътят към клавиатурата е малко по-труден.
06.
Feb
2019
Blogger Pick
Здравейте, готини читатели! Здравейте, Buzz Sneakers! Хубаво е да се завърна в  този момент, посветен на игри, с Puma RS-X Toys и страхотните им цветове. Напоследък пътувах до различни дестинации, но този модел ме води на съвсем различно място, когато сме били деца и нещата бяха някак по-лесни.
23.
Jan
2019
Blogger Pick
Влюбих се в adidas Falcon от пръв поглед. Всеки, който ме познава, знае, че съм фен на adidas завинаги. Този модел ме спечели не само с дизайна си, но и с лимитираната серия, посветена на жените. Като човек, който силно вярва в предоставянето на повече възможности за изразяване на жените и откриването на собствената красота отвътре, виждам създаването на тази колекция като стъпка в тази посока. Точно това направи adidas с модела Falcon.
16.
Jan
2019
Blogger Pick
Nike Cortez са не просто кецове, а институция. Първата вълна модели на най-яката марка е първо създадена като маратонка за бягане, но по-късно създателите й я ушиват за всички възможни спортове и модни комбинации. Cortez се превръщат в тотален хит на Олимпийските игри през 1972 и привличат интерес по целия свят. Разбира се, първите, които ги обуват, са световно известни имена от онова време – спортисти, актьори, певци. Именно по тази причина те постигат и световна слава. Но не всяка маратонка може да се задържи на върха на вълната, ако не е удобна и същевременно със семпъл, но перфектен дизайн. Няма да преувелича, ако кажа, че ако не беше Cortez, Nike нямаше да е това, което познаваме днес.
09.
Jan
2019
Blogger Pick
Хората са различни по всевъзможни начини и е супер трудно да си представиш, че двама напълно противоположни човека, всъщност могат да са много близки. Това, което ни отличава един от друг е начинът, по който гледаме на света. Впечатляваме се от разнообразни неща, всеки има своите интереси и просто имаме различни представи за красотата. Именно това прави хората и средата ни красиви. Представяш ли си, колко щеше да е скучен светът, ако всички бяхме еднакви?