Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Crew slider
Buzz crew
Buzz crew
Buzz crew
News
News
arivals
arivals
Opportunities
Opportunities
Blogger Pick
Blogger Pick

Блог

19.
Dec
2018
Blogger Pick
Хей! Казвам се Дзив и май вече е време да се опознаем по-добре. Ако досега не сте имали възможност да разберете кой съм и с какво се занимавам - още по-добре, докато ви представям един от любимите си брандове и зимния модел adidas Originals Superstar Boot ще добиете представа що за човек съм.
12.
Dec
2018
Blogger Pick
Аз съм Александър Пелтеков, по-известен като рапъра Alex P. Започнах да създавам музика още в началото на 90-те, когато бях дете. Роден и отраснал съм в Люлин и все още живея там. Живял съм в няколко други държави, но тук съм най-силен, тук си тежа на мястото. В песните си говоря за нещата, които са важни за мен, за проблемите в обществото ни.
10.
Dec
2018
Buzz crew
Знаете, че често каним различни хора, които да ни разкажат историите си, да ни споделят страстите си. Но освен гостите ни, ние разчитаме и на нашето Buzz Crew, в което са се събрали също толкова интересни и различни хора.
05.
Dec
2018
Blogger Pick
Празниците наближават, а с тях и задължителните партита - корпоративни и с приятели. Неизменна част от това време на годината е и въпросът: Къде ще си на Нова година?
29.
Nov
2018
Blogger Pick
Разнообразието от кецове е огромно, дизайните се променят ежедневно и неслучайно са едни от най-предпочитаните модели, когато става въпрос за обувки. Днес, когато имаме толкова голям избор е адски трудно да намерим уникален начин, с който да се отличаваме. А ако си отдаден на модата - този избор стара дори по-труден. Как да вземеш най-доброто решение сред стотици модели, които харесваш? Кецовете трябва да подхождат на характера ти, но и да са финалният щрих към аутфита ти. Все пак трябва да са точните и откъм комфорт, защото ще си по цял ден с тях и в тях. Но веднъж намериш ли перфектния чифт - трудно ще му изневериш. Новите Air Max 90 са моята любов от пръв поглед. Любим цвят, добре позната линия и комфорт типичен за тях, са само част от причините да се превърнат във верен съмишленик на градския човек.
22.
Nov
2018
Blogger Pick
Здрасти, аз съм Јане, най-новото попълнение в крюто на Buzz Македония. Нека външният ми вид не ви заблуждава, не съм стандартният човек, който ще видите из Instagram фийда си. Работя като счетоводител и за да имам баланс в деня си, разнообразявам с стил и фотография.  Това е първото ми от многото предстоящи блог сторита. Така че нека се захващаме с най-важното, а именно - кецовете.
14.
Nov
2018
Blogger Pick
Хей, хора! Като за начало - аз съм Воджислав, но може да ме наричате както ви е кеф - от Паня до Тарзан. Ако все още не знаете кой съм, време е да се запознаем чрез историята за новите Nike Air Force 1 Utility.
08.
Nov
2018
Blogger Pick
Хей, хора. Удоволствие е отново да пиша за блога и то особено, когато трябва да си поговорим за една модерна класика. Настанете се, облегнете се удобно и ми позволете да ви излея мислите си по иконичните Nike SF Air Force 1 Mid.
31.
Oct
2018
Blogger Pick
Винаги щом съм с приятел в BUZZ и взема в ръцете си 97-ици , получавам шокирания въпрос - Защо?!. И макар зад модела да няма много история, някак те просто ме привличат. Вълнистият дизайн на този Air Max, камерите и комбинациите от цветове са абсолютен хит.